טיול חוג!!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifוואו.. הגזמות.

עלק ציידנית. כמה סנדוויצ'ים, כמה קופסאות שימורים.. מקסימום כיכר לחם וקופסאת שוקולד למריחה.. אפשר גם קופסא קטנה עם ירקות.. וזהו! (ואתה עוד חוזר עם אוכל הביתה.. עליי!)

kedeman

New member
הכל טוב ויפה

אבל לא כתבת על תאריך (או לפחות צפי...)

S K S K

New member
המ,

הסבר למחיר? ואיזה צמתים מרכזיות? כוולנו גרים בחורים^^"

Oukami Kun

New member
הסבר-

המחיר הוא אחיד לכל המועצות, כדי שלא יצא מצב שמועצה מסוימת משלמת 100 והשנייה 250, בגלל הסעות. ובגלל זה ההסעות הן לא של המועצה, אלא של התנועה, ובגלל זה הן מצמתים מרכזיים...

Oukami Kun

New member
אבל תחשוב על זה ככה-

יוסי יפה יצא שאני (מטה אשר) שילמתי פחות מאחרים, אבל בטיול חנוכה יצא ששילמתי הרבה יותר. ככה אם נשמור על המחירים תמיד שווים, אף אחד אף פעם לא יידפק.

spraizler

New member
אני בעד מחירים שווים

אבל גם בעד הסעות נורמליות ואוכל נורמלי במפעלים.

מה זה ההתבכיינות הזאת?

הורס את ההוואי? רגילים שמבשלים בשבילכם? אתם לא מבינים שהטיולים האלה הם כל הכיף? שבאים אליהם בשביל באמת לטייל? כשהייתי בתיכון הייתי בחוג-נוער, לא של התנועה, של ניצנה. פעם בכמה חודשים היינו נוסעים לסופ"ש של טיול נודד מטורף, כל הציוד עלהגב. לא היו הסעות, זה גם כן היה עולה בערך ככה. להכין את הבישולים לבד היה חלק מהכיף. בקיצור מי שבאמת מענין אותו לטייל שיעזוב את הבולשיט ויבוא לטיולי חוג.

spraizler

New member
עדיין אני לא מבין למה זה עולה

כזה הרבה כסף יחסית לשאר הטיולים בשנה! כל מה שאמרת נכון אבל זה עדיין לא מסביר למה זה עולה כזה הרבה שהדגמתי דוגמא על יוסי יפה למשל. תראה את הפרשי המחירים. מעניין אותי מה ההבדל

אולי ענייני סבסוד

יכול להיות שטיולים אחרים מסובסדים יותר ע"י התנועה וע"י המועצות, אולי כי הם פופולריים יותר.

עוף מפה

New member
וואי למה כותבים הוואי?

זה הווי, הוואי זאת קבוצת איים מגניבה כזאת שהיא בשטח שיפוט של ארה"ב.

../images/Emo41.gifאז מי יוצא?!../images/Emo41.gif

אני כנראה
. למרות שרק מחר אני אמורה לקבל פלייר מהמדבית, ועכשיו גיליתי שההרשמה היא עד מחר :S

יבח

New member
האממממ...אני חושבת שאותי...

אבבבבבל... אם את אומרת שההרשמה עד מחר אני בספק כי הגרעינרים לא אמרו כלום על ההרשמה... ולודעת הם לא ממש מדברים עליו ומפרסמים או משהו....

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif היא לא עד מחר..

והעבירו להם מידע רק ביום שני.. גרובר הבטיח פלייארים.. דונט וורי!:)

למעלה