טיול ז-ח מחר...

טיול ז-ח מחר...

אני יוצא גם להכנה כניראה בשש ורבע בבוקר... מי יוצא להכנה ומי יוצא בכלל לטיול?

תלך לישון מוקדם.

איך תסתדרו בלעדי? יובל, בהזדמנות זאת אני אשאל אותך: מה קורה עם העיתון? אתה פרשת או שאתה נשאר חלק מהמערכת (אם אתה פורש אני מפיץ עלייך סיפורי זימה, ואם אתה נשאר אז תכתוב כבר משהו. מצידי זה יכול להיות סיקור טיול ז-ח, אחרי הכל, היו כבר 3 עיתונים וזה הרביעי, ועוד לא כתבת כלום. לא שהחזירונים האחרים כן כתבו משהו, אבל בכל זאת). וחוץ מזה, מה קורה עם ספריית הדיסקים שהקמת?

:)

זה לא משנה אם אני כותב משהו לעיתון או לא, עצם זה שהשם שלי מופיע שם זה מושך אנשים לקרוא אותו. וסבבה, אני אכתוב סיקור טיול ז-ח, במיוחד בשבילך. (תרגיש מוחמא) וכל הקן הזה זונות! אני מקים ספריית דיסקים אדירה, ואף אחד לא מסכים לצרוב משהו ולהביא, קנוניה לשמה. אני מקים ספריה פרטית. תגידו, איך מחר יהיה טיול אם רוב היום ירד גשם בחוץ (גשם קל אבל עדיין), ועכשיו יורד ברד קל!?

לא אמור לרדת גשם ועוד שאלה...

רק להשוואה כמה חניכים יש לכם וכמה יוצאים לטיול? לי יש 30- ויוצאים לי 7 חניכים

אני לא הבנתי איך הולך להיות טיול

עם כל הבוץ הזה שיש. נראה לי קצת דפוק. ועוד החניכים הדפוקים של ח', אני נגעל רק מלחשוב עליהם רואים בוץ. בקשר לספריה: אני לא זוכר שאתה הבאת אפילו דיסק אחד. אני נתתי לרז (החזירון) ליצרוב לי איזה דיסק כדי שיהיה עוד דיסק מעבר לשירים המסריחים של "להיטי קן כפר סירקין", אבל הוא טען שהוא לא מצליח לצרוב את זה. חתיכת חזירון. אולי אתה תצרוב? חוץ מזה, אורן המד"ח, אמר שהוא יביא מעמד דיסקים, והוא לא הביא שום דבר (חזיר). ואם בסוף יהיה טיול, אז תהנה עם כל החניכים הדפוקים שלך (שלי לשעבר), ותימסור לליאור ד"ש.

שקסי

New member
אני לא יוצאת בסוף...כי יש לי מד"בה

מטומטמת!! אבל שטויות...יהיו עוד טיולים...

אני יוצא לטיול עצמו

כי לא צריך מנהלה בבוקר, אני מרכז את המועצה שלי ביחד עם עוד מישהי

למעלה