טיול וירטואלי לנפאל

emmy5

New member
טיול וירטואלי לנפאל

מי מוכן להצטרף אלי ,נכיר קצת את נפל ..נצטרף לחונה מכאן ..טיול נעים !!!!

emmy5

New member
מבט פנורמי על נפל

מבט על נפל (אחרי הטיול הורטואלי

emmy5

New member
משהו על נפל .

General Info Travel News and Views eForums Pictures Entertainment Himalayas Govt/Politics Arts/Culture/Soc Development Business/Econ Academia Web Directories Nepal: Geographical Features Total Land area 147,181 sq. km (54,633 sq. mi.); Length (east to west)about 885 km.(550 mi.); Width (north to south) about 193 km. mean (125 mi.) Neighbours north: China others: India Border length 1078 km.(670 mi.) 1,593 km.(990 mi.) Capital Kathmandu (est. population in 1982: 393,494) Other cities with more than 10,000 residents(1982 est.) Patan (59,100); Biratnagar (93,544); Birganj(10,800); Bhaktapur (84,250); Pokhara (46,642); Nepalganj (15,800) Elevation Highest: Mt. Everest 8,848m (29,028 ft)Lowest: 69m (226 ft) near Janakpur Land use arable land: 17%; permanent crops: 0%; meadow & pasture: 13%; forest & woodlands: 33%; other: 37% Irrigated land 9,430 sq. km.(1989) Main river systems east: Koshi and its seven tributaries; center: Gandaki and its seven tributaries west: Karnali Average temperature in Kathmandu January: Minimum 2.2 C (36F); Maximum 17.8 C (64F); June: Minimum 26.7 C (80F); Maximum 32.2 C (90 F); Rainfall: 1,520 mm (60 in.) Topographical regions High mountains of the Himalaya (27% of total land area); Mid-hills (56% of total land area); Low-land Terai (17% of total land area)

maxima

New member
אממי יופי של דיווח על נפאל

יפה ומענין הרצאה בתמונות

MAOR1924

New member
לבועז**../images/Emo49.gif עים הולדת הנכד העשירי

הרבה נחת מכוווווווווולם

emmy5

New member
MAORאני חשבתי שאתה מצטרף אלי לטיול

זה סימן טוב שאתה איתנו

emmy5

New member
בועז ,נכון המפה מצויינת..גם המקום

במפה עולמית .. עכשיו תודה למקסימה בדקתי ..נפאל עם "א" אחד אז לא אני ולא אתה כתבנו בסדר ..חה חה חה .. הסבא שלי אמר שנצטרך לנסוע לחוץ לארץ ,אנחנו נילמד גאוגרפיה ,הכן כך .. וגם כך אני יודעת עד לפעם הבא ...איך כותבים "נפאל"

boaz31

New member
emmy5 מילה שהיא לא עברית-

אפשר לכתונ אותה כמעט עם כל שגיאות הכתיב האפשריות כך למדתי פעם בדיקדוק עברי ובמקום שאין ניקוד בודאי ובודאי תודה שהקשבתם לי

eruka6

New member
אמילה תודה על הטיול הנפלא../images/Emo108.gif

החברה שלי חוזרת להודו. היא באה "לחופשת מולדת" להיות עם הילדים ונכדים. מעל לשנה היא נמצאת שם והיתה גם בנפל. מתכוננת לנסוע לתאילנד. מה אגיד ומה אומר כל הכבוד על האומץ לטייל לבד חודשים על גבי חודשים. קשה לה להפרד מהנכדים, למרות הכל היא נוסעת. לעשות טיולי תרמילים זה לא קל בכלל. אני מעריצה אותה על האומץ.

emmy5

New member
אריקה , עכשיו גם אנחנו נוסעים ..

טיול תרמילים כבר לא בשבילי ,אני רוצה את המלון 4-5 כוכבים אבל אולי ,יום אחד ניסע כל הפורום יחד . עד אז טיול וירטואלי ... .

אנימו

New member
ערב טוב. אממי, כל הכבוד ! הספקת

היום להוציא את החבר'ה לנפאל.....הצטרפתי לטיול רק עכשיו והספקתי לסייר בכמה מקומות ולהנות מהמראות. כל הכבוד על הרעיון ויצא לך מזג אויר נפלא לטיול.... ואפשר לשלוח מכתבים מעת לעת:

למעלה