טיול בת מצווה

פיביס

New member
טיול משפחות ב"מרכז דרום" בחורף

לביתי יש בת מצווה בתחילת פברואר , ואני מתכננת טיול משפחות עם קטרינג. שמעתי שיש כבר משהו מאורגן כזה בבית גוברין. משהו יודע על זה פרטים.(לא מצאתי כלום עד עכשיו) או אולי מקום אחר לטייל בו העיקר לא לעשות בת מצווה באולם. תודה

פיביס

New member
טיול בת מצווה

אני מתכננת טיול משפחות קל בפברואר, מרץ. לביתי יש בת מצווה וזה הרעיון שעלה לי. אשמח לקבל המלצות, אולי יש טיולי בת /בר מצווה מאורגנים עם קטרינג. תודה מראש

רות333

New member
אנחנו עשינו טיול בר מצוה

למשפחה, עליה לתורה בכותל, סיור במנהרות הכותל וארוחת צהרים טובה באבו גוש, לחברים הזמנו ספארי בוקר!!!! משפחות עם ילדים הגיעו ב 7:30 בבוקר לספארי ביום שישי יצאנו להסיור בספארי ברכבת האכלת החיות ופתיחת כלובים, מעניין מאוד ואחר כך ארוחת בוקר במסעדה של הספארי, לפרטים תוכלי לפנות אלי במסר. שיהיה במזל טוב

ועוד המלצה

אם רוצים משהו באוירה אחרת שישאיר חיוך על הפנים וזכרון מחמם מומלץ לערוך את האירוע/ סעודה באוהל של אמנון באליעד-סיפורי בדים חפשו אותו בחוגל יש אפשרות להזמין דרכו טיול ג'פים או הפעלה אחרת במחיר מוזל.לאחר הסעודה העברת ערב מהנה עם אמנון-מספר סיפורים,מנחה סדנאות יוגה צחוק. שלא תגידו שלא ידעתם

המלצה

יש פעילות בת מצווה בפארק קצרין העתיקה,אפשר להפעיל את כל האורחים,תבחרו אתם עד כמה אתם מעוניינים "להעביד" אותם. אפשר להזמין סעודה תלמודית במקום. מספר סיפורים מדהים-אהודי ארץ הצבי 046762963 לגבי ההפעלות בפארק מומלץ להכנס לאתר שלהם ,לשוחח עם שרה גליקמן 046962412 שיהיה רק במזל טוב http://www.weekend.co.il/FreeSites.aspx?SiteID=436&lang=HE&music=0 ציפי חדרי אירוח-קצרין

למעלה