טיול בשדה התעופה.............

שקדי

New member
טיול בשדה התעופה.............

לפני המון שנים כשהייתי בחיל האמבטיה היו לנו פעילויות משותפות עם הכחולים בהירים ויום אחד באתי עם רכי ושני חילים לתיאום מסוים בבח´´א מסוים כשגמרנו את החלק הרשמי החלטתי לקפוץ לבקר חבר שלי טיס שהיה שם איפשהו את הדרך לא בדיוק ידעתי אבל הנחתי שאסתדר עלינו על הטנדר ויצאנו אחרי כמה זמן נסיעה הגענו לכביש רחב שנפרש בניצב מולנו הסתכלתי בחטף ימינה ושמאלה לא ראיתי דבר והחלטתי לחצות לפתע אני שומע סירנות נוראות וזיקוקים נורים ממגדל הפיקוח מבט שמאלה גילה לי לחרדתי שני מטוסי כפיר שעומדים לנחות עלי נמלטתי משם תוך השארת פס כשג´יפ של המפקדה רודף אחרי ומזמין אותי לנזיפות נוראיות אצל מפקד הבסיס

שקדי

New member
מזל הוא השם השני שלי חונה.........

וזוהי אחת הדוגמאות הזניחות.................

נזכרתי בשיר.."מזל כמה זמן את

מתרחצת.. וואיי וואיי וואיי.. לא זוכרת את שאר המילים.... חייבת לרוץ... שקדיון ושהמזל ימשיך לרדוף אותך... ביי

טיול בשדה ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

היה חושך מצרים, או סתם חושך של ערי הצפון בתקופת קטיושות כלשהי. איזור כפר יובל בערך, כוננות גבוהה. המון כוחות שלנו זזים לכיוון הגבול, ונעמדים מחכים לפקודת נוע נוע סוף. אני עם רכב נורא נורא קטו אבל עם בטן של הריון נורא נורא כבד כבר נוסעת בחושך רוצה כבר הבייתה. נראה לי שיש כביש לפני סלול יפה אפילו אז אני נוסעת בו ודי מהר יחסית לאוטו המצ´וקמק והעלטה. ופתאום כשיש אור אני רואה שאני נמצאת עם אוטו לבן קטן ומצ´וקמק באמצע של שטח כינוס של טנקים ותותחים. פשוט נסעתי ישר לצנטרום של כולם. טוב שהם בדקו את המטרה לפני שהחליטו לכוון אליה. הם חשבו שזו פאטה מורגנה -אשה שמנה בהריון ענקי באמצע המשטח שלהם. ואני חשבתי שזה חלום רע מליון וחצי קנים של כל מיני דברים מכוונים אלי באמצע השדה.

אשור

New member
יום אחד בשעת בין השמשות

הגיע איזשהו גמדון וצלל מתחת לספינתנו מבלי ליידע אותנו. באותו הזמן הפעלנו את המדחף על מנת לעשות שיפטיניג ברציף. הגמדון ניצל בנס ובסופו של דבר היה מפקד חלי הים וראש המוסד.

למעלה