טיול בשבת 18.8.07

זדשב

New member
טיול בשבת 18.8.07

אנחנו מתכננים טיול לנחל חצבני. מי שמעוניין להצטרף מוזמן לפנות במסר או בפורום.

ש ו פ י ת

New member
היה מדהים

בפעם ה... הוכחת שהכתר בידך כל מקום שאת בוחרת הוא ממש מדהים הלכנו בנחל כלא מאמינים כל צעד דמה לטיול בחו"ל ההליכה במים עם צל העצים שמעל פכפוך המים וקרני השמש שנשברו במים לא יכולנו לצאת מהנקודה יותר משעה פשוט נשארנו והשתכשכנו במים היה מדהים רק חבל שפספסנו אח"כ תודה שופית

זדשב

New member
../images/Emo25.gifתודה, תודה. גרמת לי להסמיק...

באמת מסלול מקסים וגם האזור עם שולחנות הפיקניק נהדר - נקי, יש ברזיות מים , צל ודשא. היה כל כך כיף שהלכנו משם רק אחרי שהודיעו שאוטוטו סוגרים את השמורה.

למה את תוקפת את אמא של שחף זה לא יפה?

אני לא יודעת כמה זמן את מכירה אותה אנחנו מכירות הרבה זמן ותדעי לך שהיא בחורה מקסימה ומשפחתה גם אני מקווה שהיא לא תראה את מה שכתבת . כי כך לא כותבים לבן אדם שרוצה להצטרף לטיול נכון? אם כך זה ההתנהגות בפורום לאנשים שרוצים להצטרף לטיולים אז מנהלת הפורום צריכה לשים לב למה שקורה פה זה לא יפה שיפגעו בה כי זה לא נאות. אמא של שחף מארגנת טיולים חבל על הזמן שאחת שהצטרפה לטיולים שהיא ובעלה ארגנו נהנו מאוד בחברתם ובחברת הילדים המקסימים שלה הכרנו עוד חברים שלה וחבל שאת מדברת אליה לא יפה. אז קחי את המילים שלך בחזרה זה פשוט לא יפה.

זדשב

New member
גברת נכבדה

בדיקה קצרה בתפוז מעלה כי "אמא של שחף" ו"חלומות מתגשמים 18" זו אותה אישה. אז אם נוסף לכל התחלת לסבול מפיצול אישיות כדאי שתטפלי בעניין. הסברתי לך יותר מפעם אחת שאני לא מעוניינת בחברתך. בפעם הבאה אם לא תרצי לקבל תשובה שלא תמצא חן בענייך , אז אל תשאלי שאלות שאת יודעת מה יהיו התשובות עליהן. הגיע הזמן שתפסיקי להטריד אותי מעל גבי פורום זה ופורומים אחרים.

אני לא מטרידה אותך כנראה שאת סובלת

ממחלת הרדיפה הבנתי שאת לא רוצה להיות בחברתי אבל חברים אחרים כן רוצים להיות בחברתנו . אם זו התמורה ליחסנו אז חבל שאת מתנהגת כך כי זה לא נאות זה רק אומר לי הרבה עלייך. אני שאלתי בתומי שאלה כזו כי החברים שהיית איתם בטיול כזה או אחר מעונינים שנבוא אז מה את תחליטי עליהם בלעדי זה נראה כמו מלחמה של ילדים קטנים. ואני לא מטרידה אותך שיהיה לך יום טוב ותפסיקי לבלבל שטויות שלא לרמתנו כי גם ככה יש לי הרבה התחיבויות שאני נהנת מאוד.

K E D M A

New member
../images/Emo46.gifקוראת והמומה -לא פלא שאין לך עם מי לטייל

שלום לך זדשב או איך שתקראי לעצמך. הגעתי לפורום הורים מטיילים כדי להכיר באמת ובתמים הורים להכרויות. הנה אני נכנסת וקוראת ולא מאמינה.. צר לי לבשר לך אבל מצורת התגובות שלך - אני מזועזעת. לא פלא שאין לך עם מי לטייל. את מצטירת שאישה מאוד לא נעימה. איך אדם ככה מתנהג. יש דרך ארץ. לא מתאים לך לטייל עם משהו ..זה בסדר, אפשר במסר אישי- אבל נסחי זאת כשלצד השני יהיה נחמד לשמוע. אסור לפגוע באנשים. זה הרי חוזר בחזרה. אינני מזדהה בשם אחר. זהו שמי וזה הכינוי שלי שחלילה וחס לא תפלי אשמה על אחרים. קחי את הדברים לתשומת ליבך. יקירה.

ש ו פ י ת

New member
KEDMA היקרה

אכן הגעת למקום הנכון פורום מקסים להורים וילדים אבל את עושה את שאת אומרת שלא מקובל עלייך מותחת ביקורת חריפה בלי להכיר את הנפשות הפועלות אז אולי ורק אולי יש סיבה ואולי לא אבל מי שמך להתקיף אנא כחברה חדשה בפורום ברוכה הבאה ולמדי את השטח לפני שאת מוציאה מפיך דברים בטח לא על זדשב את כנרה לא מכירה אותה כשתכירי תדעי שהיא מדהימה מקסימה ובעלת משפחה מקסימה ומתוקה האם נעים לטייל בחברתם כנראה שמאוד והראיה הטיולים שהיא מארגנת מוצלחים ובעלי מטיילים רבים ולא אין לי שום ביקורת רק דברי שבח ושמחה על שהצטרפת ברוכה הבאה שופית

למעלה