טיול בעגלה

orenmd

New member
טיול בעגלה

שלום, כפי שכבר כתבתי אנו הורים טריים לשני מדהימים: איתי ואלעד, שנולדו בשבוע 30+3. אלעד חזר לפני שבוע ואיתי ביום שישי, משקלים 2128 ו-2224. כעת גיל מתוקן 37+4 הכל מצויין ואנו מאושרים (טוב נו, בעיקר עייפים...) אבל כל מה שאני רוצה הוא לצאת איתם לטייל בחוץ. מתי אפשר להוציא אותם מן הבית? ומה ההגבלות? תודה, אורן

hagit2000

New member
ההנחייה שאנחנו קבלנו בזמנו בפגיה

היתה לאחר שמגיעים ל-2.5 ק"ג. רק באויר הפתוח. לא להכנס לקניונים ומקומות סגורים אחרים.

hagit2000

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

אני חולה. הלכתי לעבודה היום, וחזרתי הביתה אחרי שעה כי הרגשתי איום ונורא. בצהרים גיליתי שיש לי חום. אז לקחתי כדור. עכשיו אני בסדר. נראה מה יהיה מחר... בכל אופן אני כמעט שלא מצליחה להכנס לפורום. בעבודה אין לי גישה לאינטרנט, מה שמקשה עוד יותר על הסיכוי שלי למצוא דקה פנויה בשביל שיטוט ברשת. אז הנה היום כשאני חולה, יש לי קצת זמן. מי אמר שאין יתרונות בלהיות חולה?

פגית

New member
גם אני לא הייתי פה הרבה זמן..

בעסה שאת חולה, תרגישי טוב!!!!!!!!!!

רינתפ

New member
אנחנו יצאנו לטיול הראשון

כמה ימים אחרי שהגענו הביתה מהפגיה, יצאנו לטייל בערב כשהתחיל להיות נעים יותר. גם עכשיו אנחנו יותאים לטייל רק אחרי צהרים/ערב כדי שלא יהיה חם. אנחנו גם מקפידים למזג את החדש ל-24 מעלות. האם גם לכם אמרו את זה?

../images/Emo65.gifברכות להגעה הביתה

שלום אורן, הכרובית שלנו נולדה בשבוע 29+1 במשקל 1,213 והגיעה הביתה במשקל 2,220 כעבור 7 שבועות של שהייה (ללא סיבוכים, ברוך השם) בפגיה. עם השחרור נאמר לנו גם על ידי צוות הפגיה וגם על ידי סבא של הכרובית שהוא גם רופא הילדים שלה (וגם היה רופא הילדים של הפגיה בעבר) לנהוג איתה כבתינוקת רגילה בת יומה. אנחנו אימצנו את ההנחייה הזו בחום. חזרנו הביתה באוקטובר ויום וחצי לאחר ההגעה הביתה כבר נסענו לארוחת חג משפחתית של ערב סוכות בעידודו של הסבא. מאז אנחנו מבלות איתה הרבה מאוד בחוץ וכולנו מרוצות עד מאוד. יחד עם זאת, כפי שכבר כתבו לך, נמנענו (ואנחנו משתדלות למעט בזה כמה שאפשר גם היום כשהיא חוגגת שנה (עוד יומיים
)) מלשהות בקניונים וכיוב' שהאוויר בהם הוא 'ממוחזר'. מקום נוסף שבו גוננו עליה יותר מכפי שהיינו נוהגות אילו הייתה נולדת בזמן הוא טיפת חלב. גם שם ישבנו במסדרון נפרד משאר ההורים והתינוקות. דבר נוסף שהעניק לנו (ולה, אני מקווה) תחושת בטחון ושליטה הוא נשיאה שלה עלינו במנשא במשך רוב שעות היום ובפרט מחוץ לבית. זה כמובן עשוי להיות מסובך יותר עם תאומים, אם כי אפשרי. לפחות כשהם פצפונים ו/או כשאתם יחד. בפנים או בחוץ, בעגלה או במנשא, העיקר שתהיו בריאים ותרוו נחת.

למעלה