טיול בעבירות קלה

miki69

New member
טיול בעבירות קלה../images/Emo6.gif

שישישבת טיול בעבירות קלה (בשביל אנשים מסויימים:)-) הר לבן ,נחל רסיסים ,הר חמרן, מדגות ,דרדרת ,הנאה , יישנים בערבה למחרת מסלול נוסף תמונות שנחזור

miki69

New member
יתכן מקום לגיפ נוסף

מי שרוצה אנא צור קשר , רק לרכבים משופרים ונהגים מנוסים

Beni Aroh

New member
שים לב..

טיול בעבירות קלה (בשביל אנשים מסויימים:)-) רק לרכבים משופרים ונהגים מנוסים.. אני לא מצליח לראות קשר בין 2 המשפטים..

miki69

New member
בדיחה,ציניות ,הומור

מכיר? עבירות קלה לאחד הינה עבירות קשה לשני , לנהגים מנוסים ורכבים משופרים אין כל בעיה במדרגות סלע ,דרדרת ,ושאר מריעין בישין, דבר שהינו קריעת תחת ולעיתים סיכון ממשי לרכב סטנדרטי ולנהג חדש בשטח , לכן עבירות קלה עם הומור, בתפריט?? פוייקה ושחיתות כרגיל, האוכל זה כבר עבירות קשה(יותר מדי כרגיל)

V84L

New member
יש לי פאגרו ואני מת על פויקה

אני יכול להצטרף ?

kobiz99

New member
מיקי אם לא תקחו אותנו הקטנים

והחדשים איך נלמד ונתקדם. תשקיעו קצת בדור העתיד. קוביז

Beni Aroh

New member
רנדי זה לא צחוק..

הג'ימני והסמוראים באמת נותנים בראש לכולם בסופו של דבר.. תמיד אחרי הטיולים בדיונה כול בעלי הג'יעפים מתאגרים סביב מיכל האוויר בתחנת דלק.. וכשלוקח לכול אחד בממוצע 10-20 דק' לנפח.. (תלוי ברכב) ויש לפנייך 6-7 רכבים (_לפעמים גם יותר) מתחילים שיחות אחד עם השני.. ולי מתברר שאת מה שחלק גדול לא עברו והגיעו "לקצה" וחזרו אחורה.. אני עברתי בלי יותר מידי בעיה.. התירוץ של כולם בדרך כלל זה "זה לא הג'יפ זה הנהג.." אבל שיעשו טובה.. זה כן הג'יפ.. איזה ניסיון כבר יש לי? או שאולי זה טבעי אצלי? חחח (בצחוק)*

miki69

New member
סליחה?.

בדיונות אין לך שום יתרון,דווקא שם זה החלק הקשה שלך , המנוע המצוקמק לא מניב מספיק עוצמה , בטכני יש מספיק מומנט ונעילות עוזרות

Beni Aroh

New member
תתפלא..

גם אני התפלאתי ממה שהוא עושה בדיונות.. אתה מוזמן לבוא לראות.. אין לי שום סיבה לשקר

Beni Aroh

New member
יאאלה תארגן מפגש כזה

אין פה יותר מידי ג'ימינים וסמוראים.. מאיפה אתה טרבלסי?

טרבלסי

New member
מר"ג

למה שלא תבוא יום שישי לתל ברוך בצהריים?........ ונעשה לנו שם קבוצה משלנו חחחחח

למעלה