טיול בסין

global

New member
טיול בסין

שלום רב, זו שאלה שיותר קשורה לטיול בסין. אך אני בטוח וסמוך כי ניסיון אנשי הפורום הוא רב ותוכלו לעזור לי. אני מתכנן טיול לשלושה חודשים בסין. ברשותי כרטיס טיסה לסין ויציאה לאחר כ חמישה חודשים ממדינה אחרת. זותמרת שבאופן ראסמי אין לי כרטיס יציאה מסין באופן עקרוני. א. בבקשת הויזה האם לרשום את מספר הימים האמיתי שאני מתכוון לשהות במדינה = 90 . האם יש סיכוי שאהיה מסורב ויזה בגלל המספר הזה או זה שאין לי כרטיס יציאה? כי זה נישמע לי קצת מוזר לבקש ויזה שבאופן וודאי לא תספיק לך, או שהם ערים ובסדר אם כך שתיירים מעריכים ויזה שם. ב. מה הפרוצדורה של לבקש ויזה לחודשיים – פשוט בשגרירות לעשות פנים מייכחות לפקיד ? איך זה הולך? ג. במידה ואני מקבל ויזה רק לחודש – כמה פעמים עוד אוכל להאריך את הויזה בתוך סין? ד. יציאה לטיבט לא נחשבת יציאה מסין – לכן לא אצטרך ויזה מרובת כניסות נכון?? המון המון תודה, בגלל הנושא הרגיש בירוקרטית אשמח שיענה רק מי שיודע.

סופר8

New member
ויזות

לא משנה מה תרשום שם, הוא יתקנו אותך במקום ויתנו לך ויזה לחודש עם שתי כניסות. אחרי כל כניסה ניתן להאריך פעמיים. ראיתי אנשים שקיבלו ויזות יותר ארוכות, תשאל, אין מה להפסיד. לטיבט דרושה ויזה נוספת, עדיף להתעסק בזה בצנגדו משם יוצאים הטורים בדרך כלל, או מקטנמדו אם אתה בא מהצד השני. אני ממליץ לעשות את זה ביציאה מסין.

G COP

New member
עשיתי ויזה היום..

קיבלתי את הפתק הורוד שזה כנראה הקבלה שאני אצטרך להביא בעוד 4 ימים כדי לקבל את הויזה... בסעיף CATEGORY רשום לי L1 ו150 עם קו מתחת למספר וליד זה מילה בסינית.. הכוונה שזו כניסה אחת ל150 יום?

doodman

New member
כנראה שכן....

הם כבר לא מגבילים כמו בעבר. בתקופת האולימפידה הם ממש היו קפדניים ולא נתנו ליותר מ30 יום אבל עכשיו הם נדיבים ביותר.

למעלה