טיול במצריים!?

טיול במצריים!?

שלום, אני מאוד רוצה לנסוע למצריים, לא לסיני. אלא למצרים עצמה. גם כדי לראות את הפירמידות, וגם יש ליקוי חמה ב 29.03.2006 שיעבור בעיר במערב מצריים. אני רק צריך לשאול מישהו עד כמה זה מסוכן שם, מה הסיכוי שאני לא אחטף או שיעשו לי לינץ' בתחנה המרכזית... אני לא מכיר אף אחד שהיה שם, אין לי מושג מה מידת הפרמיטיביות/קידמה של המקומיים, אז אני רוצה לשאול מישהו שביקר במצריים בזמן האחרון. טלפון או דוא"ל של מישהו כזה מאוד יעזרו לי. אגב, אני מחפש גם שותפים לטיול הזה, בינתיים יש לי רק אחד שמתנדנד. [email protected] עופר.

תעשה חיפוש בפורום טיולים בחול

היה שם בחור שהיה בסוכות במצרים וחזר מאד מבסוט. תמצא אותו ותשלח לו מסר הוא הושיע כשחזר שישמח לעזור, וגם היה עוד מישהו אחר ששאל לגבי מצרים גם לגבי ליקוי החמה - גם על זה תעשה חיפוש בפורום טיולים בחול. ותהנה, מצרים מקסימה, המקומיים בסדר גגמור, לי אישית לא נראה שמישהו יחטוף אותך. אבל אולי אתה יפה במיוחד.

natyh

New member
דוקא לא הייתי נוטה לזלזל

תראה התראות חמות יש לגבי סיני . מצריים זו לא סיני אך זה לא אזור קל . אם אתה נוסע דע לך שיזהו אותך מק"מ , אגב כאן יכולת ההישרדות שלך נבדקת איך לטייל בלי למשוך תשומת לב מיותרת. איך לעבור ממקום למקום ? אוטובוסים ? מיניבוסים , רכבת ? בעיקרון אפשר לטייל במצריים לא כדאי ולא חכם לעשות זאת בצורה צעקנית כדאי לדעת כבר מהארץ , מי יהיו אנשי הקשר שלך מי המלונות המומלצים ? איך להגיע אליהם , ועל מי לסמוך ? בקיצור טיול במצריים בזהירות , ומצמצם את משך הזמן בדרכים למינימום ונוע רק במיניבוסים בטוחים יחסית . נתי

sela v

New member
היית במצרים

אבל זה היה לפני כמה שנים. לא שלפני כמה שנים המצב היה שונה מעכשיו. מה שאני זוכר, שבמלונות מבקשים שנרשמים לראות את הדרכון, אבל עדיין בחוץ כדאי להצניע את היותך ישראלי. כלומר לא חושב שיש בעיה לדבר עברית עם מישהו שיסע איתך, אבל לא צריך לעשות את זה ברעש, כלומר לפרסם את היותך ישראלי.אישית לא חושב שלישראלי יותר מסוכן לטייל לעומת אירופאי.

למעלה