טיול במזרח

C o n n i e

New member
טיול במזרח

כמה ריאלי לעשות טיול שכולל חודש בסין(יונאן+סצואן?), חודש וחצי-חודשיים בדרום הודו ואולי סרי לנקה ולסיים בויאטנם ותאילנד? איפה כדאי להתחיל? מה העונה המומלצת להתחלת הטיול?
מה עלות הטיול? אני לא מהמתפנקות (חוץ מהחלק של הקניות בתאילנד) וגם לא מהמתכלבות. כן חשוב לי חדר נקי ומים חמים, תחבורה ברמה סבירה ואטרקציות.

מומלץ להוסיף את הפיליפינים או שבמבחינת הנופים היא דומה לאזורים הטרופיים של סין ולאיי תאילנד?

kogawa

New member
ריאלי? אפשרי אך לא במיוחד הגיוני

מהשאלה ברור שפרט לשמות המדינות עוד לא התחלת ללמוד על המזרח ולכן בחרת יעדים שידרשו ממך המון טיסות יקרות.
ככלל, מאוקטובר עד אפריל אפשר לטייל בכל המקומות שהזכרת. בכל מדינה העלות אחרת אבל בתמהיל שהזכרת ותאור הדרישות שלך, קחי בחשבון כל סכום החל מ-50$ ליום טיול לא כולל טיסות בינלאומיות.הפיליפינים לא דומה לתאילנד ושתיהם לא דומות כלל לשום אזור בסין.
הצעתי שתתחילי בלקרוא על המקומות ותשובי לשאלות ממוקדות.

C o n n i e

New member
האמת שדווקא יישמתי את ההצעה שלך עוד לפני

וקראתי לא מעט על המדינות שאני מעוניינת בהן. חוץ מזה, הטיול הזה גם לא יהיה הראשון שלי במזרח, אבל כן הראשון שכולל מספר יעדים שאין ביניהם מעבר יבשתי וזו גם הסיבה שבחרתי לפנות לפורומים המתחמים באזור...

הטיול המדובר אמור להיות הטיול סוף תואר ולפני השקיעה לתוך חיי השגרה והקריירה וכנראה גם הטיול שיסגור לי את פינת הטיולים הארוכים, ולכן המטרה היא גם להספיק כמה יעדים שאני חולמת ומעוניינת בהם כבר מספר שנים.

הכסף (וכנראה גם הזמן) לא מהווה בעיה והשאלה העיקרית שלי היא איך כדאי לתכנן את הטיול מבחינת עונות כי ממה שקראתי הסקתי כי דרום ומרכז סין מתאימות יותר לאוגוסט-ספטמבר, ודרום הודו מתאימה יותר לסביבות נובמבר-דצמבר. מצד שני להתחיל מהודו יחסוך לי טיסה בין סין לויאטנם. מעבר לזה, אני גם לא בקיאה במחירי הטיסות בין הארצות ובמחירי המחייה העכשווים בסין וויאטנם ועל כן אני אשמח לעזרה מצד המנוסים יותר.

למעלה