טיול ביפן

ilford

New member
טיול ביפן

אני מתכמן לטייל ביפן באוגוסט ל-10 ימים, להגיע לטוקיו, אוסקה, הירושימה וקיוטו.( יכול להיות שאני לא יגיע לאחד מהם). ויש לי מספר שאלות: 1. איך המזג אויר באוגוסט? 2. מקומות לינה מומלצים וזולים (מחירי תרמילאים?)במקומות הנ"ל? 3. כמה אני יכול לצפות שהטיול יעלה? 1200$ אמריקאי יספיק לי כולל טיסה מבנקוק? 4. כמה זמן מומלץ להעביר בכל מקום? 5. כרטיס הנחה לרכבת- שווה להוציא? תודה!

Noam Raby

New member
תשובות

1) חם עד חם מאד 2) http://www.jyh.or.jp/english/ 3) קשה להגיד. כולל כרטיס "חופשי" ברכבת? 4) יום להגיע + יומיים הכל מקום + יום לצאת נשמע הגיוני אבל די לחוץ. 5) חשב בעצמך - http://www.japanrailpass.net/. רק תזכור שצריך לקנות את הכרטיס בארץ.

ilford

New member
a couple of more questions

first thing, thanks for the quick reply. 2nd thing- if i decide to give up on 1 place, what do u recommend? do u have any recommondations about hostels\areas to stay in? I Understand that i dont need to issue a visa in advance, do i need to show enough funds on landing? how much money do i need to show?

GnomeBubble

New member
מקומות מומלצים

תלויים בהעדפות שלך. נראה לי אבל שבכל מקרה לא כדאי לך לוותר לא על טוקיו ולא על קיוטו. וכן, לא צריך להוציא ויזה מראש, אבל שלטונות ההגירה היפנים מתייחסים בחשדנות לצעירים ישראלים (מסיבות מוצדקות לצערנו), ולכן צריך באופן כללי לתת רושם של אחד שבא לטייל ולא לעבוד בבאסטות. יכול להיות ש-$1200 במזומן זה לא סכום מספיק, אבל אולי אם תוכיח להם שאתה יכול למשוך עוד מהבנק (לא ברור לי איך עושים את זה) זה יהיה בסדר.

Aquara

New member
רק תזכור

שטוקיו היא העיר בה המגורים הם הכי יקרים מכל העולם.

איקידו

New member
תכנית לטיול

אני מתכמן מתכמן או מתכנן?
לטייל ביפן באוגוסט ל-10 ימים, להגיע לטוקיו, אוסקה, הירושימה וקיוטו.( יכול להיות שאני לא יגיע לאחד מהם). מתכמן או מתכנן?
ויש לי מספר שאלות: 1. איך המזג אויר באוגוסט? חם בטירוף + לחות איומה. קח איתך תרסיס נגד יתושים וכן משחה לטיפול מהיר לאחר העקיצות. 2. מקומות לינה מומלצים וזולים (מחירי תרמילאים?)במקומות הנ"ל? גסט האוסים ואכסניות נוער. הספר LONELY PLANET מלא ברשימות של מקומות לינה זולים יחסית. 3. כמה אני יכול לצפות שהטיול יעלה? 1200$ אמריקאי יספיק לי כולל טיסה מבנקוק? פעם שילמתי 400$ עבור טיסה הלוך חזור מבנקוק לטוקיו. 800$ יכולים בהחלט להספיק לך לטייל בהנאה 10 ימים. 4. כמה זמן מומלץ להעביר בכל מקום? לטוקיו: יומיים - שלושה אוסקה: יום - יומיים הירושימה והסביבה יומיים וקיוטו - לא לוותר - לפחות ארבעה חמישה ימים. 5. כרטיס הנחה לרכבת- שווה להוציא? עשוי לחסוך לך כסף אם אתה אכן מתכנן לבקר בכל ארבע הערים הנ"ל. מאפשר לך גם לנסוע ברכבות הסופר-מהירות שלהם ולבזבז מינימום זמן בנסיעות. כמה זה עולה? תבדוק אם זה מסתדר לך עם ה1200$ שלך.

במקומך:

במקומך עם 1200$ מבנגקוק הייתי קונה כרטיס לאוסאקה ומתמקד בקיוטו + נארה + אוג'י UJI + אוסאקה ושוקל לוותר על טוקיו. כך אתה מטייל ממש בלי לחשוב על חיסכון בכסף ולא קונה את כרטיס הרכבות היקר. אם תרצה עזרה נוספת בתכנון אתה מוזמן בשמחה רבה ליצור איתי קשר במסרים ואף להיפגש. בהצלחה.

הניקים "איקידו" ו"זאב ארליך" הם של

אותו משתמש
מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מדי...

גסטהאוסים

חזרתי לפני כמה חודשים מיפן...בפעם ה5 שלי (אני מכורה), אתה חייב לדעת שתרמילאים לא תפגוש הרבה אם בכלל. ויש לי בשבילך כמה מקומות מאוד זולים(אולי הכי זולים שיש) בטוקיו- למקום קוראים "new koyo" יש להם אתרhttp://www.newkoyo.jp/ החדרים אומנם מאוד קטנים , אני ממליצה על חדר בסיגנון יפני, גם כי נוח יותר וגם כדי להכנס לאווירה.(תוכל לבצע הזמנה תקפה להראות בשדה) בקיוטו- יש מקום שנקרא "tani house" אין לה אתר אבל הגסט האוס הזה מאוד מרכזי ואינטימי,מאוד זול והכי חשוב בו הוא, טני בעצמה שמאוד אוהבת לארח...את שאר הפרטים תוכל למצוא tourist info בתחנת רכבת המרכזית של קיוטו....את כל שאר הפרטים על קיוטו תוכל למצוא שם או לשאול את טני. לגבי כסף ...לי לא הספיק 1200$ ב10 ימים ...אפילו שקניתי את ה- rail pass בארץ שמאוד עזר וחסך הרבה כסף....חשוב לדעת את המגבלות שלו, כי יש מקומות שהוא אינו תקף או תקף חלקית(רק לאוטובוסים של JR או רק לשינקנסן.(הפרטים רשומים מאחור בקנג'י) תהנה.

Tenguy

New member
ה-new koyo נחמד אבל חדרים פצפונים

היית לי ידידה שגרה שם איזה שבוע, וביקרתי אותה שם... הייתי מאד מופתע, היה לה חדר זערער, של שני טאטאמי!!!!!!!!!!!!! עם ארון שכל מה שאפשר היה להכניס לתוכו זה את הפוטונים/שמיכות. והשירותים המשותפים היו לא הכי סימפטיים... זה באמת הכי זול לסופר-תפרנים, אבל לדעתי לא צריך להגזים כל כך. אני למשל הכי זול שהייתי זה בריוקאן מעל לתחנת הרכבת NIPPORI JR, שזה קצת רועש (אבל לי זה לא הפריע). אבל מהצד השני אתה ממש קרוב לתחנת הרכבת לכל מקום בטוקיו וגיליתי בית קברות מקסים מאחור (מאד שקט... של שכונת yamanaka אם אני לא טועה...). זה איזור שתיירים לא מגיעים ולא יודעים עליו בכלל, עם הרבה בתים מלפני 1920 ששרדו את רעידת האדמה הגדולה... הקישור לריוקאן : http://www.itcj.jp/hdb/313024.html מומלץ לחפש מקומות שהם inexpensive בחיפוש לפי מפה (MAP): http://www.itcj.jp/map/map_all.html ולהתמקד באיזור מסויים, כמו: http://www.itcj.jp/map/map_eastern.html ובמקום או עיר, כמו טוקיו: http://www.itcj.jp/modules/list.php?s_pref=206 אני אישית הזמנתי מראש דרך האתר הזה את כל המקומות ביפן בהם שהיתי (והייתי ביפן שלוש פעמים...). ממליץ לוותר על הירושימה ולהיות באוסאקה, קיוטו, נארה וטוקיו מקווה שעזרתי, ובהצלחה

ryurach

New member
new koyo is very very nice

i have been there twice , rooms are small buy very nice and clean , everyone are nice and friendly and they have internet and everything. there is a free place for israelis in kyoto , i think its called biet shalom , and you have to book it well in edvance because its popular...maybe someone here will know what im talking about, i know its very nice. good luck

Tenguy

New member
אבל חדרים בגודל של 2 טאטאמי ?!?!?!?

נכון שהיתה בלובי הצפוף גם עמדת אינטרנט (בתשלום... אם אני לא טועה), והאוירה מאד בינלאומית ונחמדה ... אבל זה באמת המקום הכי זול בטוקיו, ואפשר למצוא בקלות מקומות אחרים לא בהרבה יותר יקרים אבל עם חדרים יותר נורמליים....

addicted one

New member
טיול

היי כולם
אני וידיד שלי משתוקקים לטוס ליפן. בעבר דיברתי עם מישהי שטסה לשם לחודשיים, היא אמרה שמבחינה כספית היא יוצאת עם 4000 שקל לשבוע. אני יודעת שזאת ארץ שעושקת בקטע הזה. כמה כסף אתם מציעים לקחת ? אם שוהים שם שבועיים בערך *קראתי את ההתכתבויות הקודמות אבל לא ממש הבנתי תודההה

ilford

New member
a couple of more questions thanks!

how much can i expect to pay for a flight from bangkok to tokyo? which companies fly there? is there a way to find a ticket on the web or book it on the phone before i get to bangkok? does elal have direct flights to tokyo? thank you again!

KX250

New member
HI there

I am not sure but the last time thet i came from thai i payed about 400 $ about your Q no elal not flying from thai to jp i reccomend you thai air not cheap but service is great have a nice time fukuoka japan

Reikan

New member
אפשרי בהחלט

אבל לדעתי אי אפשר להנות מיפן באמת בתקופה קצרה של עשרה ימים. בטח יהיו פה אנשים שיגידו שזה לא נכון, אבל זאתי דעתי. בקשר לשאלה שלך על הטיסות אני לא יכול לעזור.

eyal149

New member
bkk ,el al and japan- answears

bisides thai airways there are few more airlines which flights to many destinations in japan.need to check it up el al dont have a flights to tokyo but this issue might change

ilford

New member
Thanks for everyone!

thank u all for replying, hopefully ill go there in august, thank you very much for ur help!

hazu1

New member
למה לטוס דרך בנגקוק?

אם הבנתי נכון אתה מגיע מהארץ, לא? עד כמה שאני יודעת, טיסות מבנגקוק נחשבות "חשודות" מבחינת היפנים מכיוון שהרבה מטיילים ישראלים שבאים לעבוד ביפן מגיעים מתאילנד. אם אתה בא משם יש יותר סיכוי שיקחו אותך לחקירה.

למעלה