טיול ביפן

karateka

New member
טיול ביפן

שלום לכולם , אני מתכנן נסיעה ליפן בעוד מספר חודשים. אני יודע שנסיעה כזו תעלה לי סכום לא קטן. במידה ואני תייר ממוצע שמבקר באתרים ידועים , ללא מסע קניות מטורף ולתקופה של כשלושה שבועות , כמה בערך (הערכה גסה)יעלה לי הטיול ? כמו כן האם יש צורך ללמוד יפנית בסיסית לפני הנסיעה או שאנגלית טובה מספיקה ? תודה

KX250

New member
צור קשר

כול שאלה שיש אל תתביש אני הענה ובטוח שאוכל לעזור אולי אם תהיה קרוב אני יארח אותך{אני בדרום יפן} יום טוב.

שלום לך בדרום יפן

לאחר ביקור ארוך ביפן - כולי תקוה שאגיע לביקור נוסף עד לדרום יפן.תודה על ההזמנה, היא גם שלוחה אליך אם תגיע להרצליה. שאלה מורכת שמטרידה אותי תקופה לא קצרה. הורי נפטרו והשאירו לי כילים יפניים. חלקם כלי אוכל, פסלים הדפסים וכד. אין לי ידע להערכת הכילים וחלק אני מעונינת למכור, האם אפשר לקבל עזרה בהערכת החפצים היפנים בישראל? תודה תודה איריס

KX250

New member
איריס שלום

שמי אבי ואני מוכן לעזור לך בכיף . ישנה בעיה אחת לגבי כלים , כדים וכו". יש יקרים נורא וישנם זולים מאוד {יצור בסין}, בכל אופן אין לי את הידע או את האפשרות לדעת מה נימצא בידך, אני מקווה שעזרתי , תודה רבה על ההזמנה . אם את צריכה עזרה לגבי כול נושא אני פה. יום טוב ...

לאיריס

את יכולה לפנות למוזיאון טיקוטין בחיפה, והם בודאי יוכלו להפנות אותך למומחה שיוכל להעריך את הכלים שברשותך. (מוזיאון טיקוטין הוא מוזיאון לאמנות יפנית). כמו כן בסוף אוגוסט התקיימה במוזיאון ישראל בירושלים תערוכה של כל מיני אמנויות יפניות. בין השאר הוצג שם האוסף המדהים של יעקב פינס (אוסף של הדפסים יפניים יפהפיים). אני לא יודעת אם התערוכה עדיין רצה, אבל אולי כדאי לך להתקשר גם לשם ולשאול אם הם יכולים להפנות אותך למומחה.

למעלה