טיול בחו"ל

מחופש

New member
טיול בחו"ל

מתוקף היותי חרדי מחופש חשבתי על רעיון של טיול היכרות יש כידוע הרבה חברה שלא מגיעים לטישים בגלל כמה סיבות (ואני בתוכם) אם זה מבושה, או מפחד וכל מיני סיבות שכאן לא המקום לפורטם חשבתי אולי היו צריכים לארגן טיול באירופה הנידחת במקומות שאין דתיים בכלל ולא יודעים מה דה דתי לא דתי, כגון פולין רוסיה אונגריה טורקיה יוון קפריסין איטליה וכו' ובמקומות כאלו כולם ירגישו את עצמם משוחררים למדי בלי שום מוגבלויות יתלבשו כמו שרוצים ויאכלו מה שרוצים ויעשו כטוב על לבם. ותשאלו מה ההבדל בין הארץ לחו"ל ההבדל פשוט 1 פחות נפגשים עם דתיים חרדים, והדבר נותן שחרור וב' כאן בארץ החילונים מסתכלים בעקמיות על אחד במראה חרדי שמגיע לפאב או לקולנוע או לדיסקוטקט ושם הם לא יודעים מימנם ומשמאלם והדבר מוכח וידוע מנסיוני האישי למשל הייתי פעם באילת לא הכניסו אותי למסעדות וצעקו לי זה לא כשר וממש בכוח לא נתנו לי לאכול שם וכו' ג' בארץ זה קצת מסובן לנסוע לכמה ימים ולברוח מהבית אם זה עם ההורים או מהאשה, ולחו"ל הענין יותר קל שמספרים שנוסעים לכמה ימים אם זה לצרכי עסקים או טיול עם חברים קרובים וכו' אני מצפה לתגובתכם וליזמות בעניין הכוונה לא שאחד יממן את זה פשוט כל אחד לעצמו. ביי אוהב אותכם המשך הרעיון יבוא

לא רעיון מבריק

לאיזה חו"ל תיסע? במקומות ששוה לטייל שם, תמצא גם חרדים! ובמקומות שבאמת אין סיכוי שתפגוש מישהו, אין סיבה להיות שם בכלל!

אבזץ

New member
מה הבעיה לנסוע לחו"ל (בכאילו)

אני מנדב לך ג'ינס וטי-שרט. אגב, מהר מאוד תגלה שאתה לא מעניין את אף אחד! מחופש, יצאת קצת פתטי בסיפא. איך היתה לך הוא אמינא שמישהו יממן לך טיול?

למעלה