טיול בחו"ל

ויקי 55518

New member
טיול בחו"ל

שלום לכולם,
בעלי ואני מתכננים לטוס עם הבנות לרומא באיזור חודש מאי. האם מישהו עשה את זה? האם זה מומלץ? האם יש שם מה לעשות עם ילדים חוץ מארכיטקטורה? יש למישהו הצעה אחרת מומלצת? זאת הפעם הראשונה של הבנות שלנו בחו"ל. הגילאים שלהם 13, 10.5 ,6.5.
תודה

אלעד 1975

New member
לא הייתי בפריז ולא ברומא

ייתכן וחלק מהחבר'ה כאן היו בארץ המגף, אבל באופן כללי אנחנו עוסקים כאן בפורום בעיקר בטיולים בארץ.
נסי בפורום למטייל. שמעתי שיש שם מומחים לטיולים מעבר לים.

בלי כל קשר, לא צריך להיות שם כדי לדעת שוודאי שיש מה לעשות ברומא והאיזור גם לילדים. אחרת הרומאים היו מתים משעמום, ובכלל - איטליה אחת מהארצות המתוירות בעולם. זה אומר שהרבה מאד ילדים היו שם ונהנו.

היינו 3 ימים ברומא עם הבנות כחלק מטיול גדל יותר באיטליה
הבנות (גילאים 1,6,8) נהנו בעיקר מסיור בגן החיות העירוני, מהגלידות והפאסטה ומביקור ליד הקולוסיאום (הופיע בספר בבה כבשת המסעות
)
אני יודע שיש לא רחוק מהעיר גם פארקים סטייל דיסני וכו...
אם תרצו המלצה למקום לינה מיוחד ומומלץ - פני בפרטי

מילי29

New member
ממליצה כהרגלי

להיכנס לפורום טיולי משפחות באתר "למטייל" - יש שם שפע של מידע. לעניות דעתי, רומא (עם כל אהבתי לעיר) כיעד לטיול עם ילדים אינה הבחירה הקלאסית. למרות שזה בהחלט תלוי בכל משפחה והעדפותיה, יש ערים יותר אטרקטיביות להרכב שלכם וכמובן שיש שפע של יעדים שאינם עירוניים, בנאליים יותר ופחות. תפני בשאלה בפורום שעליו המלצתי ותמקדי אותה קצת - הרכב משפחתי, לכמה ימים טסים, העדפות (טבע/אטרקציות/בטן גב וכו'...), תקציב, מגבלות (עם/בלי רכב/כשרות וכו') וכל מה שיסייע למקד אתכם.

תותח9

New member
ממליץ לכם לשקול צפון איטליה כתחליף

הרבה הרבה יותר מותאם לילדים, ואם תרצו ארכיטקטורה וערים עתיקות - גם זה יש שם

למעלה