טיול בהולנד

דארא

New member
טיול בהולנד

שלום אני אורח בפורום והשנה אני לוקח את משפחתי(הורים בן בן 10 ובת בת 7) לטיול בהולנד בסוף אוגוסט. ניתגורר בדירה באלסמיר וכרגע אני מתכנן יום בבורסת הפרחים של אלסמיר, יום באמסטרדם ויום באפטלין. כמו כן יהיו לנו אופניים ואני מתכוון לטייל באזור אלסמיר. אני מחפש עוד מקומות מענינים בהולנד . תודה דורון.

חנהר

New member
המלצות

היי דורון, תוכל למצוא המלצות בשפע בארכיון הפורום. בהצלחה.

yaelli10

New member
אמסטלווין זה לא מקום מעניין

בטח שלא ליום שלם. סתם רשימה מהראש: וולנדאם, מרקאן, שוק הגבינות באלקמר ביום שישי, אפטלינג לילדים וגם לילדים הגדולים. קח מדריך למטייל ותקרא. בהצלחה

alfred

New member
למעט ה"קוברה"

שהוא המוזיאון המרתק בהולנד (חוץ ממוזיאון כרונינגן, שנראה ברוב המקרים הרבה יותר טוב מהתערוכות שבו), אבל זה ממש עניין של טעם. באופן אישי, הייתי מעדיף לשרוף יום בקוברה ולא באלקמר,גם עם ילדים. מקסימום חותכים לחווה הגמדית באמסטרדמסה בוס.

yaelli10

New member
הקוברה זה סיפור אחר

ואכן בעניין של טעם אין מה להתווכח. אין ספק שזהו מוזיאון משובח, ואם באמנות מודרנית עסקנן, אז מומלץ לבקר בסטדליק מוזיאון שהוא אמנם בשיפוצים אך עדיין מוצגים שם היצירות של מודריאן, אפל ועוד. כמו כן יש שם פעילות יצירה לילדים (שלי בני ה- 4.5 וה-8.5 מאוד נהנו) אינני מכירה את החווה הגמדית ביער למרות שאני גרה די בסביבה... בכל אופן בכניסה ליער ישנה אפשרות לשכירת אפניים וזו חוויה בפני עצמה.

למעלה