טיול בהודו

shiva13

New member
טיול בהודו

חברים אם למישהו יש שאלות על טיול תרמילאים בהודו לפני הטיסה או תוך כדי הטיול אני ישמח לענות.
כמו כן אתם מוזמנים להיכנס לבלוג יומן מסע שלי ל"חוות" את הודו ולראות תמונות.

kogawa

New member
כדאי מאד לקרוא

רואים שהמדובר באיש שמכיר את הודו על בוריה!
סליחה, אבל מאחד שבבלוג שלו על הודו כותב את הציטטה הבאה לא חושב שיש מה ללמוד )-:
"כשהשיגרה שלנו נראית ככה- קמים בבוקר, מעשנים, אוכלים א.בוקר, מעשנים, נכנסים לים, מעשנים, משחקים שש בש, מעשנים, אוכלים א.צהריים, מעשנים וחוזר חלילה. כמו שבטח הבנתם כל התעסוקה שלנו הייתה מה שנקרא בטן-גב ושילבה בתוכה כל כך הרבה צ'ילומים"
אכן מומחה להודו.

sela v

New member
מה רע בתיירות סמים?

עדיף על תיירות זנות

shiva13

New member
לימודי?

חבר יקר, קודם כל תודה שנכנסת לראות ותוגה שהבעת דעתך.
בשום מקום לא ניסיתי ללמד אנשים על הודו ומורה להסטוריה או מומחה להודו אני בטוח לא, אלא רק מטייל אחד שמספר את חוויותיו, ובינינו זה החוויות של לא מעט צעירים ישראלים, ושכל אחד יקח מהבלוג איזה מידע שהוא רוצה.
אם יש לך דברים להוסיף אני אשמח לשמוע...
תודה ויום טוב.

jeshu

New member
זה שהרבה צעירים עושים מה שתיארת שם בטח שלא אומר שאלה הפעילויות שאנחנו מנסים לקדם בפורום "טיולי תרמילאים". אם כבר מנסים לעודד פה להתעניין בטבע, בתרבות, בבני אדם אחרים ועוד. במילים אחרות, לחפש עניין, שזה בערך ההיפך מהתיאור ההוא שיובל הביא. וכן יש לנו בעיה עם הרושם שכתיבה כזו גורמת בנוגע למי שטייל בהודו, מין סטיגמה בנוגע להודו. וגם להודים יש בעיה עם זה כי לא נעים להם שהמדינה שלהם נתפסת כמעורת סמים, ולכן לכולנו קשה יותר היום להוציא או להאריך ויזה להודו.

natyh

New member
אם להודים יש בעיה אז

שיחסלו את התופעה , העניין הוא שהודו לפחות חלקה די מתפרנסת מסמים , זה חלק מהודו וחלק מתרבות הטיול שם , זה המצב הבחור מראה לנו מראה אנו יכולים לאהוב או לא , לספר על מקומות מדהימים ולהתעלם מהבעיה , אך זה מה שיש שם .

אנחנו רוצים לקדם דברים אחרים אך אין לנו זכות להץתעלם מהבעיה , ולצערינו חירות לפיד כבר לא איתנו כדי להחזיר לארץ לטיפול ממושך כאלו שנפגעו מהטיול שם , ובהחלט אפשר להאשים את ההודים בכך.

nzvia

New member
הצעתי בזמנו לרשות למלחמה בסמים

לחייב חיילים משוחררים / נוער וכו' לבקר בבתי החולים לבריאות הנפש
וזאת כדי לקבל פרופורציה לתוצאות שיכולות להגרם מהשימוש בסמים
אבל כרגיל לא נעשה כלום בנידון והטיעון הרגיל היה - אין תקציב.

sailor

New member
בגלל שההודים מנסים לחסל את התופעה

אתה ואני צריכים תקופת צנון של חצי שנה כדי לקבל שוב ויזה.

shiva13

New member
חוויה- שלי או של כולם?

חברים אתם יצאתם פה מפרופורציה!
אני לא משרד החוץ ולא משרד טיולים שמארגן טיסות להודו.
אני אזרח בודד שמספר על החוויות שהיו לי כמטייל בהודו ואם אני לא טועה אני לא עובר פה על אף חוק אז רדו מהעץ שטיפסתם עליו.
אם זה שעישנתי סמים לא מוצא חן בינכם אז בינינו, ובלי להעליב, אתם יכולים לקפוץ לי!
אני לא ממליץ על עישון לאף אחד ולא יוצא בהצהרות כאלו או אחרות לגבי יתרונות/חסרונות העישון ובטח שלא ממליץ לממשלת הודו איך לפעול בנושא זה.
זה מה שאני עשיתי ועל זה אני מספר, אז אם לא מתאים לכם פשוט על תקראו, או שתקראו רק את החלקים הרלוונטים (וברור לכם שלא כל הבלוג הוא על סמים אלא גם על מקומות ותרבות) ומה לעשות שאני לא בת יענה שקובר את הראש בחול ולא מדבר על נושאים מסויימים כי מישהו יפגע.

תודה וסליחה אם פגעתי במישהו.

sailor

New member
לא אנחנו יצאנו מפרופורציה, אתה יצאת

בגלל התנהגות כשלך ובגלל ספורים כשלך, יש היום הגבלות על ויזה להודו לישראלים.
הארופאים עושים אותו דבר, אבל עם הרבה פחות רעש וצלצולים, אז להם אין הגבלות כאלה.

shiva13

New member
התנהגות

מאיפה אתה יודע איך התנהגתי? פגשתי אותך שם ואני לא זוכר??

jeshu

New member
כולנו ראינו כל כך הרבה כמוך וכולנו יודעים שגם אנחנו כאן וגם אתה, אוהבים לחשוב שאנחנו נורא מיוחדים, אבל אתה לא. ועצם זה שאתה בא לכאן לספר לנו על "מעלליך" בהודו, מה לעשות, מעיד עליך לא מעט.

jeshu

New member
שלא לדבר על למה אנחנו צריכים ויזה לארה"ב ושאנחנו מקבלים לפעמים יחס בעייתי בעוד כמה מדינות.

אני חושבת שהכתיבה שלך מאד שיפוטית

זכותו של כל אחד לחפש בטיול שלו את מה שמעניין אותו, ואני לא מבינה מי החליט שפורום תרמילאים צריך לעסוק רק בתרבות היסטוריה ואמנות. ולגבי הסטיגמה... מה לעשות, יש הרבה אנשים שזה מה שהם עושים בהודו, וזה לא אומר שזה מה שחייבים לעשות שם.

jeshu

New member
כן הכתיבה שלי שיפוטית במקרה הזה וגם הגישה של ממשלת הודו עוד יותר הרבה הרבה שיפוטית בעניין, כך שאני לא ממש לבד. ולראות עשרות צעירים יושבים באיזה חור בהודו ומעשנים ונניח שאין לי הרבה ביקורת בענין ואחר כך מספרים לך שההודים מטומטמים ושאין שם כלום זו פשוט בושה. וזה שהם נסעו למדינה הזו (וגם עוד כמה אחרות) ולא הראו שום סקרנות כלפיה זה לא בדיוק מעיד עליהם באופן חיובי. ואין לי שום עניין בלתרץ את זה ב"כל אחד והטיול שלו" או כל אימרה אחרת שמשעותה הכשרת בורות וחוסר עניין.

nzvia

New member
וואלה ואני לא הבנתי למה היה לי עשן בעיניים

בזמן שקראתי.

Forecaster

New member
אני גם מאוד מאוד לא מסכים

אני חושב שלקשר את הודו עם סמים זה מכעיס וזה לעשות אבל גדול עם החוויה האדירה והבלתי ניתנת לתיאור במילים שחווים בטיול בהודו.

יותר מזה, זה ליצור סטיגמה רעה ולהרתיע חלק גדול מהאנשים, ובפועל למעשה לגרום לאנשים לחשוש שלא לצורך מלהגיע להודו המדהימה.

אין שום בעיה עם סמים וג'ארס, וגילוי נאות, גם כשאני הייתי בהודו יצא לי לעשן. האם כשאומרים לי הודו אני אחשוב על צ'ילום או סמים? זה אולי הדבר האחרון...

אויש נו תרדו ממנו

הרי זה לא סוד שחלק גדול מתרמילאים בכל העולם מגיעים גם לעישון קנביס, במיוחד במקומות כאלה שהכל נגיש ופשוט.
אתם מגיבים כאילו הוא עשה דברים הרבה יותר נוראיים מלעשן... הוא לא מזיק לאף אחד ותאמינו לי שהתיירים שעושים לנו הכי הרבה נזק זה דווקא אלו ששותים אלכוהול... או הולכים לעבוד, או לזונות.

jeshu

New member
כשלנו שמים הגבלות על ויזה זה מזיק לכולם. וזה לא רק העישון, זה גם היחס הכללי, תיירות לא אחראית ונזק תדמיתי לכולנו., שכן משפיע.

למעלה