טיול בבקו"ם

טיול בבקו"ם

אתמול, ביום שלישי, שכבת יב' בבי"ס עירוני ד' בת"א (הבית ספר שלי) נסעה ליום בבקו"ם ברמת גן. במהלך היום, עברנו הדרכה במספר די גדול של מצגות של חילות צה"ל וביניהן גם את המצגת של חיל האויר. ביתן חיל האויר מנוהל ע"י רם סיטון, סגן יו"ר נוער שינוי לשעבר. מעבר לתנאים הטובים בביתן החיל, רם עשה עבודה יוצאת מן הכלל בהסברה. נהנתי
ח"ח על העבודה הטובה והחשובה !
יוראי

ביאטה

New member
טיולים אחרים...

יוראי, אני מאחלת לך שבפעם הבאה שאתה כותב על "טיול", זה יהיה על טיול ביוון, ארצות הברית, קנדה וכו'.... אבל, אין ספק שבוגרי נוער שינוי השתלבו בתפקידים טובים בצבא וכן באזרחות, כי מה לעשות - אלה חברה שהם נכס למדינה...

Red R

New member
תודה

היה נחמד לראות את יוראי אצלי בביתן ואשמח לראות שם את כל החברים!

../images/Emo45.gif

כבר מחכים שתעשה קאם באק לאחר סיום השירות. בנתיים תמשיך להנות מהתואר של סגן יו"ר נוער שינוי במיל' :)

תמיר1991

New member
שמח שנהנית אתמול../images/Emo13.gif

אריאלה בזבזה חצי מהשיעור אתמול על מה שעשיתם שלשום
מהסיפורים האלה נשמע שחזרתם עייפים אך מרוצים
תמיר.

Sashka7

New member
אוי אנחנו נוסעים לבקו"ם מחר

אני ממש מקווה להבריז מזה...

CableGuy87

New member
שורה למה להבריז?!

היום הייתה לנו הרצעה שבשיעור של אורית של החייל החדש בביתספר... נו המ"דן... מדריך נוער... אז הוא הסביר לנו על הצבא וכל הבלה בלה בלה... אז קיצור מחר הוא נוסע איתנו לבקו"םהולך להיות ממש מעניין! עדיף מאשר לשבת באיזה שיעור תנך או סיפרות....
נ.ב. ניפגש שם מחר :)

Sashka7

New member
חחח אני ממש חולה אז אני לא אבוא...

ניפגש בפסיכו' בערב...

EO117

New member
וגם אני בחיל האוויר...

וגם סיפור קטן: לפני כשנה יצאתי כתלמיד לפרויקט "חיל ליום אחד" ואכן הגעתי לביתן חיל האוויר ושמעתי על החיל האוויר מפי אותו נציג רם סיטון. באותו העת לא ידעתי מיהו בכלל ומס' חודשיים אח"כ עקב מותה המצער של יהודית נאות ז"ל נפגשנו דרכינו וגיליתי שרם היה סיו"ר הנוער הארצי ואותו נציג מביתן ח"א מלפני כמה חודשיים... ושנה אחרי גם אני במשפ' ח"א ומקווה שיהיו עוד בוגרים של הנוער במשפ' ח"א החיל הכי טוב בצה"ל!!! וזכרו את הסיסמה: "אצלי חיל האוויר אצלי בנשמה". ואכן רם עושה עבודה מעולה

למעלה