טיול בארה"ב

ora kruv

New member
טיול בארה"ב

היי, אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון, אבל אנסה. אני וחברי רוצים לטוס בקיץ לארה"ב לטיול של חודש+ (אמנם זה עוד המון זמן אבל צריך להתחיל לתכנן ענייני תקציבים...). השאלה שלי היא כמה כסף להערכתם צריך לטיול כזה. אני שואלת זאת מאחר ושנינו סטודנטים וכמו רוב הסטודנטים בארץ - אין לנו כסף מיותר. אתם וודאי מבינים מהשאלה שאין בכוונתנו לשהות במלונות יוקרה או דברים מסוג זה. אשמח לשמוע תגובות והצעות..... אורית

sela v

New member
קצת עזרה

אפשר לישון במוטלים, אפשר למצא חדרים לשניים במחיר של 40-50 דולר לחדר כשבונים תקציב תמיד הייתי הולך לקצה העליון. אחרי זה יש את מחיר האוטו. תבררו בארץ, בארה"ב המחיר שיתנו לכם הוא ללא ביטוח, כי שם ששוכרים אפשר להשתמש בביטוח של האוטו שלך. אוכל אם אוכלים במזון מהיר ומהסופר לא צריך להיות יקר, ודלק בערך חצי מהמחיר בארץ, רק שהמרחקים מאד גדולים.

genghis

New member
אורררה

חזרתי מטיול פראי בארה"ב לפני כחצי שנה... העלות הולכת להפתיע אותך מאד.. שלושה חודשים מתוכם חודש רכב לנהגים מתחת לגיל 24 (בערך כפול!!), טיסות, כניסות מחייה, וקניות - פחות מ4000 דולר. זה החשבון שלי (שנוררתי משפחות גם חודש וחצי בערך.. נו), אבל גם טסתי פעמיים - פנימיות - ושתי נסיעות ארוכות באוטובוס (ל.א - ס.פ וושנגטון - ניו יורק...).. קיצר אפשר וכדאי. אני גם מעביר הרצאות מפעם לפעם בריקושט ולמטייל בבאר שבע ובחיפה.. אז תרגישי חופשיה לשאול איתי

shaishoo

New member
אנסה לעזור

ביליתי מספר חודשים כתרמילאי בארה"ב ויש לי כמה עצות שאולי יעזרו לך אבל זה מאוד תלוי לאן אתה טס\נוחת כלומר אילו ארצות אתה מתכוון להכניס לסבב שלך..בהתאם העצות רק משהו כללי יש אתר נפלא Hotwire.com או expedia.com שאני לא יודע לגבי טיסות ורכבים אבל כן אפשר להשיג שם דילים מטורפים למלונות, אני ישנתי עם חברה שלי בסוויטה על הstrip של לאס וגאס, במלון "אי המטמון" אם אתה מכיר ב35$ ללילה... בסוויטה שעולה 150$ ללילה ..איך ? Hotwire שהוא אתר נפלא מה שהוא עושה זה מלונות שיש להם חדרים פנויים מעדיפים להשכיר בזול ולהקטין את המתח רווחים מלא להשכיר בכלל, לכן הוא מפרסם תיאור של מלונות ומיקום ומה המלון נותן ואת המחיר, ורק לאחר שאתה רוכש את השובר הוא נותן לך את שם המלון המדוייק, אבל תמיד זה מלונות טובים, אתה גם רואה את הדירוג כוכבים שלהם (לפי האתר לא תמיד זה האמיתי כלומר מלון 4 כוכבים יקבל אולי דרוג שלוש לפעמים) , אבל לפי מה שהם נותנים (חדר כושר\ סאונה \ ארוחוה וכד..) אתה יכול לנחש כמה שווה המלון ויש מקומות כמו ואגס למשל שגם המיקום הכללי מסגיר בכל אופן האתר עשה לנו אחלה שרות, גם בסאן פרנסיסקו מלון holiday inn ב25$ ללילה לזוג !!!

למעלה