טיול באנגליה

ronrabin

New member
טיול באנגליה

שלום, אני ממריא מחר לאנגליה למלון באיזור בירמינגהם (שבוע עם רכב) ולאחר מכן שיט תעלות באיזור בירמינגהם (TAMWORTH). האם יש המלצות שונות של אנשי הפורום ?

sela v

New member
המלצות לשיט בתעלות?

אם אתה בבירמינגהם תכנס ל-bullring הקניון שבמרכז העיר.

aviron

New member
שייט תעלות - קח אותי איתך !!!

נהדר, נהדר, נהדר !!! אני "עשיתי" את זה לפני הרבה שנים - פעמיים. פעם אחת עם הרעייה והילדים שהיו אז קטנים, ופעם אחת (באיזור קובנטרי - לא רחוק מהאיזור שאתה הזמנת) עם שני זוגות חברים. העניין הוא שאולי לא לכל אחד הקצב של שייט התעלות מתאים - בפעם השנייה אחד החברים שהיו עמנו "טיפס על הקירות" לאחר יומיים. בשבילי: זה כיף אמיתי! אתה שט לך אט-אט (אסור יותר מ- 4 מייל לשעה) - המרחקים שאתה עובר לא משמעותיים. עוצר איפה שבא לך, מטייל ביער, מדליק את האח בסירה גם כשלא צריך- העיקר שייצא עשן ציורי מהסירה, עוצר ליד חווה וקונה חסה טרייה, חלב מהפרות, בייצים שז עתה נולדו, מוציא שולחן ביער והסנאים באים לראות מה-הבנאדם-עושה. פשוט נהדר! יש אפשרות להשכיר את הסירה עם טלוויזייה : ממליץ. יש אפשרות להשכיר גם אופניים שמובלות על גג הסירה - להחלטתך. את העניין של ה"קדימה-אחורה" מלמדים אותך ב- 5 דקות הראשונות ואתם יוצאים לדרך!! לגביי לינת-לילה: ממליץ לעגון במעגנים מוסדרים - ולא לחפש לינה באמצע שומקום. במעגנים המוסדרים יש גם פאבים, סירות משפחתיות ואווירה. תהנו !!!

דניאלה1311

Active member
מנהל
אני לא חושבת שמאזור לונדון יוצא שייט אלא מאזור קרוב, אנחנו לקחנו את הסירה אני פשוט לא זוכרת את שם המקום אבל הוא היה יחסית קרוב ללונדון הכי קרוב שאפשר היה. היה כיף, נסענו הם הבן שלי שהיה קטן ואמא שלי, לקחנו סירה ונסענו עד אחרי אוקספורד וחזרה לאט לאט ועצרנו בכל מיני מקומות היה כיף עולמי.

aviron

New member
סטרדפורד און אבון

לא רחוקה מלונדון ויש באזור תעלות וסירות-צרות (כך נקראות הסירות הללו). אבל מה זה משנה? שכירת הסירות הינה לשבוע. אין כל בעייה להגיע מלונדון לכל מקום שיש מעגן סירות שכזה באנגליה בנסיעת רכבת בת מספר קטן של שעות.

אורניהו

New member
מעגנה של סירות לשייט קצר ..וניס

אגם קטן שעוגנות בו סירות ושייט בתעלות לאיזור גן החיות ולפרבר ההוא של הזרוקים..קמדן טאון עד הגשרון.

למעלה