טיול באירלנד

טיול באירלנד

כמה בערך עלות של כל חודש? הכוונה אם אני מתנייד בתחבורה ציבורית ומוכן לחסוך.
אני רוצה לטוס לחודשיים (חלק מזה אירלנד וחלק מזה יעד נוסף), רק שאני לא יודע לכמה זמן יספיק לי הכסף.

שאלה נוספת: האם אפשר בדר"כ לשנות תאריך טיסה אם חיפשתי דרך סקיי סקנר ולא דרך סוכן?
הכרטיסים שראיתי הם של SWISS ושל לופטהנזה.

תודה.

Amber

New member
היי

עלות של חודש בלינה במעונות (עם עוד מספר אנשים בחדר ולא בחדרים פרטיים) והתניידות באמצעות תחבורה ציבורית, נעה בין 40 ל- 60 יורו ביום, באופן גס כמובן.
השאלה היא כמובן, מה סוג הטיול שמעניין אותך וכמה אטרקציות שתבחר יוסיפו לעלות הכוללת של הטיול.

את השאלה על הטיסות פחות הבנתי, אם תרצה, אשמח לייעץ באופן אישי בנושא ([email protected]).

sailor

New member
למה לשלם כל כך הרבה על לינה?

יש אכסניות שבמחיר הגבוה אפשר ללון שבוע (מ-8.5 אירו ללילה).

Amber

New member
כמובן, המחיר שציינתי הוא לא רק על לינה.

המחיר הוא מחיר ממוצע של מחייה יומית באירלנד, כולל לינה, את רוב האטרקציות, אוכל (לעיתים קנוי ולעיתים להכנה בהוסטל) וכד'.

Amber

New member
המממ... תשובה מעט מורכבת

אם בלקנות אוכל ולבשל על גזיה אומר שהאוכל יבושל בשטח ואתה מתכנן על קמפינג, אז כל עוד אתה באזרים מוגדרים לכך- אין שום בעיה.
אם אתה מתכוון להקים אוהל על מרחבי השדות שייפרסו בפניך, תצטרך לבדוק אם הקטח פרטית (לרוב זה המצב) ולבקש רשות להקים אוהל בשטח. לא עשיתי זאת בעצמי, אבל הבנתי שבעלי השטחים דווקא נענים לבקשה.

חשוב כמובן לא להשאיר זכר לאותו הקמפינג בשטח, אחרי הכל- פרקטיקלי ישנת אצלם בבית.

אם בלקנות אוכל ולבשל על גזיה אולי התכוונת ללקנות אוכל בעצמך בסופר ולבשל בהוסטל, גם אז- אין שום בעיה, הדבר נפוץ מאוד וכף בדיוק מכירים מטיילים אחרים, יוצרים קשרים בהוסטל ומשם ממשיכים

התכוונתי בעיקר לאחרון

איפה בדיוק אין בעיה לבשבל בהוסטל- בחדר עצמו, או שיש מקום מוגדר לזה?

חשבתי שדווקא לא יאפשרו בשביל לא לשרוף את החדר.

sailor

New member
ברוב האכסניות בעולם

יש מטבח לשמוש האורחים. גם באנ"א היה כך פעם, אבל בהדרגה הם הפכו את האכסניות לבתי הארחה וסגרו את המטבחים לצות בלבד.

האם יש עלות בדר"כ אם משתמשים במטבח

אם זו הגזיה שלי? האם יש עלות אם משתמשים בגז שלהם?

Amber

New member
אין עלות לשימוש במתקני הבישול ובמטבח.

לרוב יש גם כלי אוכל בסיסיים וכלים לבישול.

Amber

New member
*כלי האוכל והבישול- חופשיים לשימוש.

חלקם הושארו ע"י מטיילים אחרים, או כאלה שההוסטל שם במטבח כדי לאפשר למטיילים שבו להנות מטיול בתקציב נמוך- ולבשל לעצמם את האוכל.

סה"כ, זו שיטה מאוד נוחה, מאוד מקובלת ומאוד נפוצה. היא גם פעמים רבות מוכיחה את עצמה כהזדמנות מצוינת ליצירת קשר עם מטיילים אחרים.

למעלה