טיול אמא בת לחו"ל

טיול אמא בת לחו"ל

מבקשת את עזרתכם- בתי תחגוג 12 בסוכות. בתחילה חשבנו על טיול של כל המשפחה לחו"ל, אבל אנחנו מנסים לצמצם עלויות ועלה רעיון שנצא היא ואני לחו"ל לעשרה ימים - שבועיים. האופציות הן טיול מאורגן- האופציה המועדפםת פחות או נסיעה ליעד שאפשר להסתדר בו עם חשמלית וכדומה. האם למישהי כאן יש ניסיון והמלצה ליעד כזה?

לאייה

New member
טיול מאורגן זו אופציה טובה

יהיו לה חברים בגילה ,יהיה הרבה זמן של שתיכן יחד אבל גם גיוון,היא תכיר חברות שאיתן תוכל לעלות למתקנים בלונה פארק שאולי פחות תרצי לעלות עליהם... יש חברות שמתמחות בטיולי בר\בת מצווה והדגש הוא על אטרקציות שילדים אוהבים,הנסיעות מאורגנות,בתי המלון,לא תצטרכי לדאוג לדבר.

עשיתי את זה עם בתי לפני 3 שנים עם חברת

מגה פמילי מתמחות במשפחות וטיולי בר מצווה. היה מדהים. מצאנו חברים חדשים בטיול. לא הרגשנו את הילדים ואפילו אנחנו ההורים היינו מגובשים מאוד. מאוד ממליצה על חברת מגה פמילי. נ.ב. הם כרגע הכי זולים בשוק.

תודה לכן, לאייה ואמא של דפנה

לאחר התחבטויות אתמול בלילה, בינתיים זה אכן הכיוון. ממש קלעתן לרוח שנשבה אצלנו בבית אמש. גם מהשיקולים שהעלית לאייה וגם כי החוברת של מגה פמילי היתה הכי מפתה בתחום מבין החוברות שהיו לנו בבית. יש להם שם טיולי משפחות לגיל בני-בנות מצווה. עדיין לא בדקנו עלויות- הנושא ייבדק ודאי היום או מחר. אבל בהחלט עזרתן להאיר כיוון שלא ממש רציתי אותו. תודה!

מעולם לא נסעתי בטיול מאורגן אז אין לי המלצות

נסעת לחול לבדך אי פעם? את טיפוס שמסתדר ומוצא בקלות? האם סגנון כזה מתאים לכן או טיול מאורגן של בני/בנות מצווה?

pf26

New member
לא יצאתי אף פעם לטיול מאורגן

אבל חברה שלי נסעה בשנה שעברה עם הבת שלה לטיול כזה שמיועד לבני מצווה וחזרה מבסוטית. הם היו ביעדים הסטנדרטים: הולנד, בלגיה, פריז. אם לבד - הייתי מתמקדת בעיר אחת והולכת על פריז, ברצלונה או לונדון, לא בהכרח לפי הסדר הזה. התחבורה נוחה ויש הרבה מה לעשות עם בת 12. לתשמת ליבך - לונדון יקרה יותר.

חני ב

New member
לא יודעת למה כולם חושבים

את זה, לונדון לא יקרה יותר, שלא נדבר על הסיילים המדהימים בחודשי יולי-אוגוסט. להערכתי באוגוסט כבר לא נשאר כלום על המדפים.

pf26

New member
היא כתבה על אוקטובר

וחוץ מזה, לונדון באמת יקרה יותר ולא רק עבור הישראלים שצריכים להמיר את השקל שלהם לפאונד. גם כשחייתי בחו"ל, לונדון היתה יקרה עבורי יותר מאמסטרדם, פריז וברלין, החל באוכל ושתיה וכלה בביקור במוזיאונים ובתחבורה ציבורית. סיילים מדהימים אגב יש גם בערים אירופאיות אחרות, ואם מחיר הבסיס זול יותר, גם המחיר אחרי ההנחה זול יותר

חני ב

New member
הייתי ביולי האחרון

נדהמתי כמה היתה זולה. שנה קודם הייתי בברלין, אי אפשר היה להשוות.

תודה לכן,

כרגע באמת הכיוון הוא טיול מאורגן להולנד, צרפת, בלגיה. אני יודעת לנווט היטב בארץ ולהסתדר יפה. לפני שנים היינו עם הבת בהולנד ואני הייתי הנווטת והאיש נהג. לשכור רכב לבד בחו"ל מרגיש לי מלחיץ ומבין האופציות שהועלו כאן ובבית הבת בחרה בטיול המאורגן. אני עדיין צריכה לסדר קצת את המחשבות כי לא ממש אוהבת לטייל עם עוד הרבה אנשים. אבל זה הכיוון לכרגע. תודה!

ענבאך

New member
אני דווקא מאוד בעד נסיעה עצמאית.

לפני הנסיעה עושים מחקר בספרים ובאינטרנט, שזה עסק נחמד בפני עצמו. תני לילדה "משימה" לבחור מקומות שהיא רוצה להיות בהם ביעד שתסעו אליו וככה לא יוצא מצב שבו את לוקחת אותה למקומות שהיא לא רוצה לראות. אני לא אוהבת טיולים מאורגנים כי הם לוקחים לכל המקומות הכי תיירותיים, וגם כי אין לך אפשרות כל כך לגמישות.

mevav1

New member
כשבכורתי הייתה בת 12 נסענו לטיול מאורגן רק

אני והיא. הטיול היה דרך מגה שלדעתי הם מספר אחד בארץ מבחינת איכות המקומות והמדריך והמלווה. נסענו לטיול של 10 ימים, להולנד בלגיה וצרפת כך, לפי הסדר וזה היה טיול של פארק שעשועים כולל יורו דיסני איך לא. אם תרצי עוד פרטים, בכיף אחתן לך רק שכבר עברו להם בינתיים 8 וקצת שנים מאז אבל אני מאמיינה שהכל נשאר אותו הדבר פרט למחיר.

תודה! זה בדיוק הטיול שנרשמנו אליו

ודרך אותה חברה. שמחה לשמוע על החוויה החיובית. אשמח לקבל עוד מידע וטיפים. שולחת לך מסר.

למעלה