תשאיר את התחת שלך אצלך ואת הסיבות שלי אצלי יש לך ד"ש בחזרה
ר רבסרן שמועתי New member 23/3/07 #26 חבל שבזמנו לא היה בשבילך את פרוייקט 'שילוב מנצח' ..... תגיד שהקב"ן דפק לך 21 ואתה רץ לספר לח'ברה שיש לך פטור בריאותי.
חבל שבזמנו לא היה בשבילך את פרוייקט 'שילוב מנצח' ..... תגיד שהקב"ן דפק לך 21 ואתה רץ לספר לח'ברה שיש לך פטור בריאותי.
ד דם דם New member 23/3/07 #27 ../images/Emo9.gif ... (/¯'/................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\.......
../images/Emo9.gif ... (/¯'/................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\.......
ד דם דם New member 23/3/07 #29 ../images/Emo6.gif מזה יבשופ התכוונת בז'ופה כנראה אני מתחיל לדאוג, יותר מידי טוסיק אתה אוהב
P PinkWin New member 23/3/07 #14 הייתי חודש בצבא, נחשב? ../images/Emo8.gif ואח"כ הייתי שבועיים באיטליה עם האקס. והמלצה שלי לטיול: דרום אמריקה, אני מתכננת על מקסיקו, ארגנטינה, ברזיל, קובה, קולומביה, בטח יתווספו עוד בהמשך.
הייתי חודש בצבא, נחשב? ../images/Emo8.gif ואח"כ הייתי שבועיים באיטליה עם האקס. והמלצה שלי לטיול: דרום אמריקה, אני מתכננת על מקסיקו, ארגנטינה, ברזיל, קובה, קולומביה, בטח יתווספו עוד בהמשך.
ד דגה קטנה שטה בים New member 24/3/07 #33 תאילנד ולאוס../images/Emo99.gif זה אמנם לא היה ממש אחרי הצבא אלא כמעט 3 שנים אחרי, אבל בגדול זה היה הטיול הראשון אחרי הצבא.
תאילנד ולאוס../images/Emo99.gif זה אמנם לא היה ממש אחרי הצבא אלא כמעט 3 שנים אחרי, אבל בגדול זה היה הטיול הראשון אחרי הצבא.