טיול אחרי צבא

tovinon

New member
טיול אחרי צבא

ח'ברה לאן אתם טסתם אחרי הצבא? תאילנד? הודו? טיול מאורגן לאמריקה? אני יודעת שזה לא היעד הכי אטרקטיבי בעולם לטיול אחרי צבא אבל אני רציתי לטוס ממש הרבה זמן לקנדה (לא בקטע של לדפוק ת'ראש בתאילנד וכאלה) הזמנתי כרטיסי טיסה ועשו לי את המוות שמה, ביטלו טיסות שיגעו אותי, הוציאו לי את החשק לגמרי. כבר ממש שקלתי לבטל הכול. בסוף הזמנתי דרך אלעל טיסה ישירה לקנדה ובצ'יק צ'ק הכול היה מאורגן. (בסוף הוכחה היעילות של הישראלים על פני הקנדים..) אני אמורה לטוס עוד שבועיים, איזה כייף!!!

SPnage

New member
למי שלא הבין

מדובר בפרסומת סמוייה לאלעל. בפורום הזה זה טיול אחרי צבא, בפורום אחר זה פתאום גבר שרוצה להפתיע את אישתו, בפורום נוסף הבחורה הופכת לסטודנט. כמה נמוך אפשר לרדת...

דם דם

New member
אני לא עשיתי טיול של אחרי צבא

כנראה בגלל העובדה שלא עשיתי גם צבא אז למה לבזבז שלוש שנים בצבא ועוד חצי שנה בהודו/תאילנד לא חבל על הכסף אבל אם הייתי עושה טיול,הייתי עושה טיול שורשים ברוסיה

דם דם

New member
למה צבא

סתם להילחם נגד כמה מיליוני משוגעים שרוצים איזה גרגיר חול יש דברים יותר חשובים להילחם עליהם ואני לא גריסא..אם כבר אלושה

Paranoid Eyes

New member
רגע רגע גרישא

אני צריכה שתסביר לי משהו.. אתה בקטע פציפיסטי? או סתם לא התחשק לך?:\

דם דם

New member
אינעל הג'חנון שלך

עוד פעם תקראי לי גרישא מה פתאום קטע פצפיסטי סתם עניינים של פטור בריאותי עוד תיקירים?

Paranoid Eyes

New member
הג'חנון שלי טעים ואל תרד עליו!!

וגרישא זה יפה, למה לא גרישא? אז בוריס? ולאדיסלב? רומן? אלכסיי? אחר? ואם זה פטור בריאותי, אז אני מאשרת.

דם דם

New member
ומה את עשית בצבא גברת ../images/Emo3.gif

אם כבר אנחנו בנושאי חקירות צבאיות אז נלך עם זה עד הסוף

Paranoid Eyes

New member
למה אתה לא ממשיך לקרוא

לפני שאתה קופץ ? חחחחחח יש כאלה עם בעיות רפואיות יו קנואו!:)

דם דם

New member
תקיא

אני אקיא בחזרה עין תחת עין וקיא תחת קקי חוצמזה יש לי נסיבות מקלות

למעלה