טיול אופנועים ביוון יש מישהו שעשה זאת? אשמח לדעת לגבי עלויות, ביטוחים וכו' תודה!
K kfktj New member 10/2/15 #1 טיול אופנועים ביוון יש מישהו שעשה זאת? אשמח לדעת לגבי עלויות, ביטוחים וכו' תודה!
ע עמית צורי New member 10/2/15 #2 טיול של יום סביב אתונה אל תתעכב על אתונה. ממש עזה של אירופה. אופנועים פופולרים שם זה טרנסאלפ או ויסטורם (הזמנתי ברגע האחרון והיה רק הארלי. מבין למה אף אחד לא רצה אותו....) עלות השכרה משתנה ממקום למקום אבל זולה יחסית לאיטליה
טיול של יום סביב אתונה אל תתעכב על אתונה. ממש עזה של אירופה. אופנועים פופולרים שם זה טרנסאלפ או ויסטורם (הזמנתי ברגע האחרון והיה רק הארלי. מבין למה אף אחד לא רצה אותו....) עלות השכרה משתנה ממקום למקום אבל זולה יחסית לאיטליה
ע עופר רונן Vstrom New member 11/2/15 #3 תקרא, סיפור הטיול שלי ביוון [URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=8&MessageId=176995935[/URL]
תקרא, סיפור הטיול שלי ביוון [URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=8&MessageId=176995935[/URL]
מ מנשה ש New member 11/2/15 #4 1987 על דר600 סיימתי תואר בלימודים קלאסיים ויצאתי לטיול ביוון בין כול המקומות שלמדתי עליהם.
R RaananC New member 11/2/15 #6 אם אתה מוכן לחשוב מחוץ לקופסא אז יש לי משהו בשבילך למה שלא תנסה את זה http://classicmototours.gr/ אחרי הכל כמה פעמים יצא לך לרכב על לברדה SF2 או קאוואסאקי Z1000 המקורי? על הדרך גם תוכל לבקר במוזיאון שלו שמומלץ מאוד (תוכל לקרוא על זה כאן http://www.fullgaz.co.il/home/p/84953/)
אם אתה מוכן לחשוב מחוץ לקופסא אז יש לי משהו בשבילך למה שלא תנסה את זה http://classicmototours.gr/ אחרי הכל כמה פעמים יצא לך לרכב על לברדה SF2 או קאוואסאקי Z1000 המקורי? על הדרך גם תוכל לבקר במוזיאון שלו שמומלץ מאוד (תוכל לקרוא על זה כאן http://www.fullgaz.co.il/home/p/84953/)