טיול אביב

../images/Emo105.gif

אני לא יודעת אם לצאת או לא ואם מוציאים בכלל מגן רוה... מי בא באמת??... נ.ב. מישו יודע מתי יוצאים?! [שעה]

giliyo

New member
מתי יוצאים

לפי דעתי בסיבות אחר הצהריים כי לומדים יום חמישי וצריך שכולם יחזור מהבתי ספר

נופ123

New member
שאלה חשובה!!!

אם למישהו יש את הפלייאר של טיול אביב והוא יכו לסרוק אותו ולעלות לאתר אני מאוד מאוד הודה לו.....בגלל שאין לנו רכזת בצורן (התפטרה לפני שבוע...)אין לנו פלייארים אבל יש אנשים שרוצים לצאת..... תודה מראש וחג עצמאות שמח נופר

kedeman

New member
אין ממש פלאייר

התנועה לא הוציאה פלאיירים ממש לטיול אלא שלחה פרטים - מה שיש בפלייר שיפעת העלתה הוא דיי מספיק אם מישהו רוצה לדעת עוד פרטים - אפשר לטלפן לתנועה ולשאול בכל אופן - לידיעתכם, סיום ההרשמה הוא ביום ראשון הקרוב בתנועה (מה שאומר - הכסף ואישור ההורים צריכים להיות ביום ראשון בתנועה) לכן אם עדיין לא נרשמתם כדאי מאוד ליצור עוד היום קשר עם הרכזים שלכם או עם התנועה או עם איציק רכז המפעלים כדי שכן תוכלו להרשם (ובמקרה הכי גרוע להעביר את הכסף ביד - אבל לפחות שתיהיו רשומים ותתחייבו להגיע!) לדעתי- מאוד מומלץ לצאת לטיול!! הוא מטייל באיזור מרום הגליל (בערך ממרכז המועצה לקצה הדרומי שלה) ובגלל זה לא ממש יהיו שם חברה ממרום הגליל (וחבל) אבל מה שכן - הטיול הוא באחד מהנופים הכי יפים בארץ! והנוף מהר מירון הוא בהחלט מדהים! צאו לטיול ותהנו!

spraizler

New member
לנו יש פליארים..אבל

אני לא יודע איך להעלות קבצים לאתר.. מישהו יכול לעזור? תמונות וקבצים

נ ו ם

New member
לוחץ הוספת תגובה

ולא הוספת תגובה מהירה. ואז מתחת לאיפה שאתה כותב את תוכן ההודעה יש לך כלמיני אפשרויות, בין השאר גם הוספת קבצים (תלחץ עיון). אם זה לא מצליח תבדוק אולי הקובץ גדול מדי.

אני לא יוצאת כנראה לטיול...../images/Emo4.gif

למעלה