טיולשנתי? גיליתי שיש לי בשבוע הבא! אמ שעו"ה
S Shusho New member 9/1/06 #1 טיולשנתי?../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif גיליתי שיש לי בשבוע הבא! אמ שעו"ה
S super cat New member 9/1/06 #13 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif*אני לא פה* והממ את מתכוונת לזה? הוזה טיוט עלוב
K K i t t y G i r l New member 9/1/06 #6 אפשר עזרה בצורת שיער....(והצללה...) אני לא ממש יודעת איך לעשות צורות נורמלית..מישהי יכולה להדגים על זה?(קווי מתאר יועילו..ואם יותר מזה-תודה!)בייס-קומאטוס באנני (משו כזה..)
אפשר עזרה בצורת שיער....(והצללה...) אני לא ממש יודעת איך לעשות צורות נורמלית..מישהי יכולה להדגים על זה?(קווי מתאר יועילו..ואם יותר מזה-תודה!)בייס-קומאטוס באנני (משו כזה..)
A AnImE BaBe New member 9/1/06 #8 ../images/Emo15.gif קישור לבאניסטיק אקשה אעאע. יש טיוט' שהוא הוכן במקור לתחרות זוגות ואני הכנתי את הטיוט' עם מאי. ויש אחד הוא רק שלי. ואני לא מפרסמת את האחד שלי כי הוא במקורי לתחרות זוגות X|
../images/Emo15.gif קישור לבאניסטיק אקשה אעאע. יש טיוט' שהוא הוכן במקור לתחרות זוגות ואני הכנתי את הטיוט' עם מאי. ויש אחד הוא רק שלי. ואני לא מפרסמת את האחד שלי כי הוא במקורי לתחרות זוגות X|
ש שושה היפיופה New member 9/1/06 #11 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאא גאמ לי../images/Emo2.gif^^ ב-17-19 שלושה ימימים לאילת לן את נוסעת?
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאא גאמ לי../images/Emo2.gif^^ ב-17-19 שלושה ימימים לאילת לן את נוסעת?