טיולי פסחחחח!

אiפיר7

New member
טיולי פסחחחח!

היו מיום שישי עד היום טיולי פסח של ח' ט' י', והיה פשוט מהממממם!!!! [לפחות בטיול ט']. שילבו לנו את הטיול עם הכנס השני, אז ביומיים הראשונים היינו בעיקר בפעולות וכאלה ועלינו לתל חי ביום השני והיה את הטקס [היה ממש מרגש!] וגם טיולנו מסלול נחמד וקל. ביומיים האחרים היה יותר דגש על הטיול, וגם היה ממש כיף! וגם, אני חושבת שזה הטיול הראשון שהקבוצה שלי הייתה כמו עכשיו, שבאמת היינו ביחד- אחד בשביל השני, ועברנו תהליך ענקי בתור קבוצה בטיול הזה.. בקיצר, היה ממש כיף ומעניין ומשמעותי. אה, ואיך לא- ה-מופע אביב! להקת התנועה והדג נחש!!
היה מהממממם!!

udihecht

New member
די! למה לזרות מלח על הפצעים!

גם אני רציתי להיות שם

גאאלה

New member
יש לכם מושג ..

אם מקבלים חולצת תנועה ? כי שנרשמים אז שאלו מה מידת חולצה .. אני מאזה מקווה כי אני כל כך חייבת לחדש את קולקצית החולצות תנועה שלי ..[ ואופיר אני ממש שמחה שנהנת, כייף לראות קבוצות חדשות עוברות תהליכים כאלה !

אני ממש מקווה

נרשמת בטלפון ושאלו אותך מה המידת חולצה שלך? (כי במזומן תמיד שואלים בלי קשר למפעל) אם נקבל חוצה זה יהיה ממש שווה, בעיקר עם נקבל חולצת תנועה אבל גם אם נקבל חולצה רגילה זה יהיה מגניב

udihecht

New member
מצטער לאכזב אותם../images/Emo201.gif

אבל מדובר בחולצה טי רגילה, ועוד מה"איגוד לביגוד" (שזה כמו טאגוס) עם האיכות המזעזעת

על תשמיץ את האיגוד לביגוד

הסווטשרים שלהם ממש סבבה ואין סיבה שהחולצות לא יהיו, חוץ מזה, הכול תלוי בבד.

מה ? O= אתם לא רציניים...

ברור שחולצת טי הרבה יותר שווה מחולצת תנועה :) [בלי ציניות!!!] חולצות תנועה יש המון , מכל מני שנים... אבל תחשבו איזה גאווה זו להסתובב בטיול השנתי של בי"ס עם חולצת טי של התנועה , ללכת איתה לכל מקום שבא לכם ...! מגניב בטירוף :)

גאאלה

New member
ברור שחולצת תנועה ..

חוץ מזה חולצת טי מקבלים כל קיץ .. למשל רק הקיץ האחרון היו לי שלוש חולצות טי ! קייצת, אקסטרה לארג' וכוונות .. ובכל מפעל שני מקבלים חולצות טי זה כבר מאוס ! ולחולצות תנועה תמיד כייף שיש עוד .. אז מה רע ? ולא יודעת איך החולצות של האיגוד לביגוד .. אזל הטי של טאגוס חרא איכות ! אבל החולצות תנועה שלהם טובות ..

טיול מצויין!

אני יצאתי לטיול י',לפני שעות ספורות התעוררתי
למרות שיצאתי לבד,היה מדהים [טוב,אשמתי שהשכבה שלי כ"כ איכותית?] הלילות היו קפואים ולמרות שהחניון ברביד לא חביב עליי במיוחד נהנתי בטירוף. המופע אביב היה פשוט סיום מושלם לארבעה ימים האל. בחצי הראשון של המופע אביב השתתפתי,אז את הביקורת אני כבר אשאיר לכם
אבל הדג נחש היו מעולים [שאנן סטריט בחולצת תנועה,זה חוויתי להפליא.] בקיצור,מי שלא יצא..סתם הפסיד <:

Blackshift

New member
פלוגה תל-חי :)

אני עליתי חלוץ לתל חי (ואני חייב לציין שהרצון שלי ביום חמישי היה לא לסוע יותר בקנגו בחיים שלי) והיה מגניב אש בפלוגה... פגשתי מלא אנשים ונהנתי ממש, אפילו למרות שלא יצאתי למסלולים, ולא הייתי בחצר תל חי למרות שזה בעצם היה הרצון העיקרי שלי. אבל יש לי גם שאלה לט'ניקים פה.. איך היה בטקס ביום השני? על מה דיברו? אם אתם זוכרים איזה טקסטים קראו, מה הנואמים אמרו? בכללי איך היה? ד"א - הטיול הזה הזכיר לי מה זו התנועה האדירה הזו, וגם כמה אני מתגעגע לטיולים בצפון :)

אiפיר7

New member
ליאווור :)

שכבתי איתך על הכביש ביום האחרון בתקווה שנעמה תרים אותנו D: הטקס בתל חי היה מרגש בטירוף, אבל אני לא זוכרת כ"כ את הטקסטים.. \: רועי יסוד דיבר על כל הקטע של הדרכה וכאלה [ממה שאני זוכרת ><] וקבוצת מארס מקן רמתיים הייתה אחראית על הטקס והצליחה בגדול! אני והקבוצה שלי סיימנו את הטקס עם דמעות בעיניים, סיכות על החולצותנועה, וחיוך מאושר על הפנים. [תראו תמונות באתר התנועה! D: ] ודורין, הלהקה הייתה פשוט ה-דבר! הייתם מהממים!! גם לפני הטיול-כנס ממש התבאסתי שחיברו לנו את טיול פסח עם כנס ט' שני, ובמבט לאחור- ההתאבסות הייתה אחד הדברים היותר מיותרים שיצא לי לעשות בשבועות האחרונים. זה היה נכון לעשות את זה, זה הפך את הטיול להרבה יותר כיף ומשמעותי! ועל הקור אין בכלל מה לדבר, אבא שלי התקשר אלי באמצע הלילה השני נראהלי להזהיר אותי שיש פחות מ-5 מעלות בצפון. ><

Blackshift

New member
Fail בניסוח :p

זה פשוט משהו שאי אפשר באמת לתאר את הטיפשות שהייתה שם במשך 10 דקות

למעלה