טיולי ג'יבנוק..

MaYo0sH

New member
טיולי ג'יבנוק..

היי.. אני חמשושית מהנהגת שרון ואנחנו יוצאים לטיולי פסח בקרוב מאוד עם החניכים (זה יוצא על תחילת פסח) ואני מג'בנקת ה' בנות ואין לי מושג איזה פזחי"ם וצ'ופרים להכין להם.. אני מזה גרועה בזה.. אם למישהו יש רעיונות.. אני אשמח =]]

יש פזחים בטונות... וגם צ'ופרים!

אבל נתחיל מצ'ופרים. כל מיני צ'ופרי בוקר טוב: שמש מסול שכתוב עליה בוקר טוב סוכרייה על מקל שכותב שיהיה לכם יום מתוק פרה ומיתחת כתוב שיהיה לנו טיול מו....שלם ועוד כאלו.... סרטים לשיער עם שם הקבוצה משרוקיות או פעמונים - שלא תלכו לאיבוד האות הראשונה של השם מפנטזיה לתלות על הצוואר ענדים לעניבה קשרי שלמה דג בשקית - שתרגישו כמו דג במיים צמידים עם פעמונים שכתוב גדוד *#@$(* זה מצלצל מצויין צמיד שכתוב את גדוד )#$ לא רק רואים (ועינים זזות) אלא גם שומעים! (ולשים פעמון) פונפונים חמודים מצמר כוס חד פעמית עם סכום חד פעמי ביפנים ומפית עטוף בצלופן ועל הכוס כתוב בתאבון - אחד הצו'פרים השווים! ציור של בית - איזה כיף לחזור הבייתה! משהו חמוד למסלול - עושים לב שלם וגוזרים לחצי ועל חצי אחד כותבים "ביחד נישרוד" על השני "לחוד ניפול" וכל אחד צריך לימצוא את הזוג שלו. אנחנו עשינו את זה לשכב"ג והם היתלהבו כמו ילדים קטנים... כריות לילה טוב ואם אני אחשוב על עוד דברים אני אגיד.... ופזחים - יש מיליונים! מחבואים רגיל, מחבואיםסרדינים, מחבואים וירטואלים (אחד השווים) כל סוגי התופסות שיש, שני כלבים ועצם, שני דגלים שזה אחד השווים בטיולים כי יש המון מרחב, עליבאבא, תיפסוני, אונס, טופי, פירמידה אנושית, כל מיני טריוויות, הקדרים באים, מילחמת עקרבים (כיף!!!), מורטאל קומבט, סנייק אנושי, טמפה-טמפה, צופן, פסיכולוג, קונטקט, אההם... ניגמר לי בנתיים...
אני אחשוב עוד! בהצלחה!!! נועה.

למעלה