טיולים זה נכון שמארגנים טיולים בקבוצות?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/7/06 #6 וואלה... כושלאימאיממממששש'לם. אופו נסורת שתרסן לי קיצת,אופו?
י יערית New member 1/7/06 #7 שמעתי לאחרונה הנסורת נוסרה אחרי שרוסנה בביתה ,למה זקוקה לגלגלת הצלה מותק?לא הייתי שמה את גורלי עם סיבית
שמעתי לאחרונה הנסורת נוסרה אחרי שרוסנה בביתה ,למה זקוקה לגלגלת הצלה מותק?לא הייתי שמה את גורלי עם סיבית
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/7/06 #10 אבל רק בינינו,הא? סקס מתי בסיומת שלו... כל אחד הולך לפינה שלו יענו... מתחיל עם מלא...עובר למעורב... מסתיים עם חלקי.
אבל רק בינינו,הא? סקס מתי בסיומת שלו... כל אחד הולך לפינה שלו יענו... מתחיל עם מלא...עובר למעורב... מסתיים עם חלקי.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/7/06 #17 אמרו לי... להתחיל עם DDT... ואם לא עוזר,אז... לעבור ל-NDR.
י יערית New member 1/7/06 #18 שוב פ'ם תביני DDM ו FDA ו- NDR עדיין לא עלו להר סיני, הם חגגו על פסל הזהב למטה!!!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/7/06 #20 וואלה?../images/Emo12.gif זה כבר גדול עליי... מעבירה ל-FBI.
ש שומרת נסורת New member 1/7/06 #13 סנדוויץ מותק,סנדוויץ../images/Emo70.gif קוקו,ככה את מפקירע לי? סיבית עאלק.