טיולים

להשלמת התמונה...

שיחים מתגלגלים בכביש הכורכר... עיניים מציצות מבעד לוילונות... שריקת הרוח נשמעת למרחוק... מי יגיע...הטוב,הרע או המכוער?

דנוטציה

New member
אז לא בדיוק

האשה מצאה מקום שלגמרי מחוץ להישג ידינו, חולש על האגם,ושלוש דונם אדמה,דשא ירוק שדורש ים של עבודה,וכמות השלג שאצטרך לפנות על מנת למצוא האוטו יהיה פשוט זוועה. הסכמתי כמובן, ביני לבין עצמי,כי בעצם מודה אף אחד לא שאל אותי.

דנוטציה

New member
חושב יותר במושגים של

אוהל של קרקס...ובמידה וכבר אולי גם איזה פיל או ברדלס. אישית רציתי יותר זרוק ואפרורי,כזה שניתן לגדל סוס בחצר. זה יותר "פושי" ומזדקר,כזה שבטח צריך "להתחשב" בשכנים. חלילה יפריע להם לראות במשקפת איך מהלך לי בתחתונים.

זהו...

האצבעון של פסוקו חלף לו... בתקווה עמדתי. עכשיו זמן למאוזן. לילטוב למערב

נו בטח

מ'כפת לך זר עגול באמצע המשולש|
לא כל כך מהר,לא אחורי יומיים שאני מיחפשת שער יציאה. רק התחלתי להנות מהדיסקברי

מאז

הדרשה של הבת מצווה,לא נרשמתי בכ"כ רשימות. לוכולה ככה, זה עושה לי חלושס בלבלב. חושבת אלך להתנגש לי חזיתית במלבנית של "פריד",הנוצות אקולוגיות דפ'קא.

יערית

New member
כשאומרים לי סנדוויץ

מיד אני אומרת "חובת ההוכחה היא שלך",תפתחי תני להציץ בפנים,כל נסורת חושבת שהיא סנדוויץ בהתחלה,אחר כך היא טוענת בעקשנות שהיא מלאה.

גם שלא מרגיש חובה

אומרים לי להוכיח ואני מזדקף לי בגאווה. חושב זה משהו פסיכולוגי,מין גוק כזה בראש, אבל היא מיד אומרת "עזוב אותך מדיבורים עכשיו"

יערית

New member
תסלח לי

מאד נחמד לעשות קולקטיביות בעיניין ההזדקפות, אתה זה לא הוא,הוא זה לא אתה,כל אחד יש לו היגיון וראש משלו

אני סולח...

בכלל אדם מתחשב...שולף הכא פותח הדלת,מעביר זקנה את הכביש... זה רק הוא ששם פס על כולם,חוצפן ויהיר,ולי דרך כלל משאיר רק לנקות אחריו,או לחילופין,לשלם מזונות.

למעלה