טיולים...

טיולים...

זקוקה לעזרה קטנה... אני מאוד רוצה לעשות טיול של כמה חודשים, הבעיה היא שיש יותר מדיי מקומות שמעניינים אותי, ואני לא מצליחה להחליט! אז השאלה שלי היא מה גורם לכם להחליט דווקא על מקום מסויים? ואחרי שבחרתם איך אתם יודעים לתכנן את הטיול? מאיםה מתחילים??? אשמח לשמוע תגובות.

MICHL99

New member
לאארץ או בחו"ל

אם בחו"ל (ואני כמעט בטוחה שזה בחו"ל) אז: תאילנד או דרום אמריקה או אם בא גיחות קטנות לחו"ל זה אירופה...

תלוי לאיפה את רוצה ללכת

בת דודה שלי גם עכשיו בטיול כזה את יכולה גם להסתקל באתר של ה דקה ה90 ולקבל רעיונות משם... בהצלחה.. דרך אגף אני נסעתי לפרג אבל לא לטיול ממושך למשך שבועה בערך ...

superyal

New member
טיולים

אני יכולה למצוא לך דברים טובים בכל איזור טיול בעולם זה לא כזה קשה הבעיה העיקרית עם הטיולים היא הכסף... אם אין לך הרבה כזה אז מקומות כמו אירופה ואוסטרליה את יכולה למחוק את אומרת טיול של כמה חודשים? אני אגיד לך מה היה כשאני החלטתי במקור הרעיון הראשוני שלי היה דרום אמריקה אבל בגלל ששני האחים שלי ושני הבני דודים שלי היו שם כבר רציתי משהו חדש (שיהיו תמונות שונות בבית) ויתרתי הרעיון הבא היה מחוף לחוף בארה"ב אבל גם זה ננטש כי רוב החברים שלי אמרו שהם מעדיפים ניו זילנד ואוסטרליה בסוף הסכמתי וכולם ויתרו בינתיים שמעתי כל כך הרבה סיפורים על אוסטרליה וניו זילנד שקבעתי את דעתי ובסוף רק אני וחבר שלי נוסעים לשם אבל עוד ארוכה הדרך אל הכסף... בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד שבכל מקום נהנים בכל מקום יש חוויות והעיקר לטייל

SPnage

New member
זה לא משנה

כי בטוח שבכל מקום תמצאי את מה ששמעניין אותך ותעשי חיים. אל תיגררי אחרי אנשים אחרים, את תסעי למקום שלא רצית מהסיבות הלא נכונות. אני באופן אישי "ננעלתי" על מדינה אחת, אני עד היום לא יודע למה, ועד היום אני עדיין רוצה לחזור. לגבי הטיול: אין מה לתכנן! תזרמי. קחי ספר על המקום, תגיעי לאזור של כל התיירים ויהיה בסדר. כמו שפעם מישהו אמר לי "אתה לבד על הרגע שאתה עולה למטוס" (במקרה שלי זה לא היה ממש נכון, אבל הרבה אנשים אומרים שזה עובד). אם את עדיין לחוצה, תשאלי אנשים שהיו, תלכי להרצאות בחנויות טיולים ויש הרבה כאלה כל הזמן, תקראי קצת בפורומים (לא פה...) והכי חשוב, לא להלחץ. זה רק טיול...

SShirly

New member
היי ../images/Emo13.gif

תראי, כשאני הייתי קטנה קראתי את הספרים של מונטוגומרי ועד היום החלום שלי הוא לבקר במקום בו התרחשו הדברים כביכול. מדובר ב"אי הנסיך אדוארד" שנמצא בצפון קנדה. המקום לא ידבר אלייך אני מניחה כי הסיבה שאני רוצה לנסוע היא מאוד אישית. אבל בכל זאת מדובר באי קסום, מלא פרחים, פרפרים, עצים, אנשים עם מבטא כבד והמון הסטוריה.
דרום אמריקה- נכון זה קצת שכיח. אבל זה איזור מרהיב. לא ראית עולם עד שלא ראית את דרום אמריקה. ואם את מחליטה לטוס לשם - אל תשכחי לבקר במפליי איגואסו וברילוצ'ס.

למעלה