טיולים צעירים

drykus

New member
טיולים צעירים

שלום שלום, חדש בפורום. אני בתקופה המדהימה שבין בית ספר לצבא. תקופה של חירות, פנאי, וחברה. עד עכשיו נהנתי רבות מתקופה זו שבחיי.. אולם משהו לא קטן בכל זאת חסר לי - טיולים. אני אוהב מאד מאד לטייל.. זה תחביב גדול שלי. חברים אמנם לא חסר - אבל שותפים דווקא כן. החברים שלי או עובדים, או שונאים טיולים, וזו בעיה. רציתי לדעת אולי אם גם אחרים בפורום סובלים מבעיה דומה, ואולי אף אפשר יהיה לחבר שתי בעיות לפתרון.

iti4

New member
את האמת..

שזה לא כזה בעיה...אני ועוד 4 חברים ארגנו דיל לטורקיה מלון 5 כוכבים 6 לילות הכול כלול משהו ממש טוב ב620 דולר ובקושי הוצאנו שם 20 דולר כי היה במלון כול מה שהיינו צריכים מה שיוצא משהו כמו 2600 שקל שזה נחשב זול וזה לא כזה בעיה... ושחברים שלך ייקחו חופש לשבוע ואני מציע לך טיול כזה עם כבר אז רק עם החברים הכי טובים שלך ולא עם אנשים שאת\ה לא מחבב במיוחד או שאת\ה לא מכיר.. שמח לעזור

eduard16

New member
לא נראה לי שהוא התכוון

לטיולים במלונות אלא יותר לטיולי שטח (תקן אותי אם אני טועה) ואם אכן כך המצב גם אני סובל מחוסר שותפים.. מחפשים במעגל יותר מורחב פשוט

טיולים../images/Emo99.gif

גם אני עם אותה בעיה... אני מש"צית.. ובתור משצית הייתי יוצאת המון לטיולים... היום זה מאוד חסר לי... גם אצלי כולם או עובדים או לא אוהבים...

iti4

New member
אהה חח עם זה הבעיה אז זה לא כזה בעייתי

אני גם רוצה לצאת עם חבר שמשתחרר בקרוב מהצבא לכל מיני טיולים בישראל וכאלה ועם בא לך דבר איתי אפשר לארגן משהו

i D O 1 9 8 9

New member
חח מבין אותך.

אנחנו באותה סירה, רק שאצלי הבעיה היא גם על טיולים בחו"ל, אז מה שהחלטתי לעשות זה לטייל לבד. זה או זה, או לא לטייל בכלל :\ אם בכל זאת תרצה לטייל מתישהו בארץ, אשמח לשמוע ממך.

קובי221

New member
בעיה דומה בכיוון אחר.

אני לא אוהב מסיבות וחברים שלי כן... יוצר סוג של ריחוק, כי זה סוג בילוי נפוץ יותר. אבל אנחנו עדיין בקשר כזה...

באותו מצב

הייתי רוצה לטייל ממש כאילו חופשה תיירותית כזאת אבל לא ממש מסתדר =\

למעלה