טיולים מתונים

KLR600

New member
טיולים מתונים

ברשותי KLR600 מזה כחודש. בעבר רכבתי על XT500 כשנתיים. אני מעוניין להצטרף לטיולים חד יומיים בסופי שבוע, אך אינני מעוניין בנסיעות אגרסיביות ולא במסלולים קשים במיוחד. האם יש כאן בעלי דו"שים רגועים כגון XT,KLR,DR או אופנועים דומים שאפשר להצטרף אליהם ?

השכן

New member
חבורה יש, טיולים יש

אבל אנחנו כבר בין 10 ל - 12 רוכבים, ואף לא אחד מאיתנו מפספס טיול. מעבר למספר הזה הסרבול גדול, והסיכוי לתקלה עולה. אתה יכול לשלוח אי-מייל דרך האתר. בכל זאת מדי פעם אם יש מקום - נשמח להזמינך. ציוד מלא - חובה. אתר הקבוצה: www.mototracks.co.il

KLR600

New member
חבורה שכזאת

שלום שכן, האם אתה שייך לקבוצה של מוסי ? פגשתי אותו היום בהפנינג אופנועים שהיה בכפר סבא והוא סיפר לי בדיוק מה שכתבת כאן. בכל מקרה ביקרתי באתר שלכם (אתר יפה, תמונות נהדרות - תבורכו) ואני אשאיר שם את הפרטים שלי באי-מייל לאחר שאשלים קצת ציודים. תודה, אורן.

אורן...

במיוחד בשביל שכמוך פתחנו לפני שבועיים לוח בו אתה יכול לפרסם את העובדה שאתה מחפש פרטנרים לטיולים. כנס ל"לוחות" למעלה, ושם ללוח המתאים... ופרסם עצמך...

KLR600

New member
לוחות

תודה חליל - יוזמה מצויינת הלוחות האלה...

מדברבר

New member
מר KLR...

מתגבשת חבורה אלטרנטיבית לחבורת "המטייל והשכן"... התקשר אלי 333037 -058 (ערן)

Asaf-a

New member
הוא השכן שלו.....

אכן כפי שצוין המכסה מלאה. לפני כשבועיים בחור בשם דן גרוס (זה לפחות הכינוי שלו בפרדס...) גם חיפש פרטנרים וקיבל אותה תשובה. צור עמו קשר והקימו קואלציה, המלצות למסלולים ובכלל נשמח לספק.

השכן

New member
אני הוא מי שנפגשת בשבת

בקיצור, נפגשת עם "השכן". כמו שאמרתי, בשמחה, אם נוכל לצרף נשמח לעשות כן. מי שפרסם כאן ודיבר על חבורה אלטרנטיבית - השם לא מתאים. חבורה נוספת מתאים יותר. אם תתגבש חבורה נוספת, תמיד נשמח ללמוד גם מניסיונם של אחרים, ולהעביר לאחרים מניסיונינו. KLR650 שלח אי-מייל, שהשם והפרטים יהיו זמינים.

Scot Free

New member
למכירה מקום בקבוצת המטייל...

להזכירכם, אין מצטרפים חדשים, ההרשמה סגורה ולא תפתח וניתן להוריש מקום רק ליורש יחיד. מחיר פתיחה $1000 לעונה. נא הגישו הצעותיכם במדרגות של $200.

מדברבר

New member
שאלה לשכן ../images/Emo13.gif

האם אתה גר ברעננה? (אם כן, אתה שכן שלי...)

המטיייל

New member
ל- klr ןשאר המתעניינים...

לתשובות שקיבלת אין לי הרבה מה להוסיף אלא רק להדגיש: אם מישהו יבריז מטיול נשמח לעדכנך ובכל מקרה, הידע שלנו ויתר הדברים שקשורים לטיולים, רעיונות וכו´ - עומדים לרשותך ולכל מי שרוצה - דרך האתר, דרך מייל אלינו ודרך הפורום. נשמח לעזור ככל שאפשר.

SilverShine

New member
טיולי דו"ש בארץ

ברשותי הונדה XR650 דו"ש שנת 2000 לחברה הרוצים להתארגן לטיולים כביש/שטח ( לא אגרסבים) נא ליצור קשר

למעלה