טיולים בנתניה

• פותח הנושא Dr-XP
  • פורסם בתאריך

Dr-XP

New member
טיולים בנתניה

משהו יכול להמליץ לי על מסלולי רכיבה בנתניה?

Eyal Hershtik

New member
אני יכול ....

אין יותר מדי מסלולים אך יש כמ הכוונים: 1.אתה יכול לצאת לכוון נחל פולג - פשוט לרכב על הכביש הראשי של השכונה ובסוף במקום לפנות לחוף פולג להמשיך שמאלה לכוון הנחל 2.אתה יכול לצאת מנתניה לכוון כל האיזור של יקום-געש-שפיים ולהסתובב באיזור כולל רכיבה סביב האגם של יקום. 3.אתה יכול לצאת צפונה דרך נווה איתמר-בית יצחק ולהגיע לנחל אלכסנדר 4.אתה גם סתם יכול לרכב בטיילת החדשה והיפיפיה שמדרום למלון כרמל לעוד שאלות אני פה תהנה אייל

רֶשֶף

New member
כמו שאתה מבין מתשובתו של אייל

כשמדובר ב"מסלולים בנתניה" העקרון המנחה הוא לצאת מנתניה.

Eyal Hershtik

New member
ועוד אחד ששכחתי.....

1.כל האיזור של הביצה של התניה - הכוונה למתחם הירקרק ממול לגבעת האירוסים - גם שם ניתן לרכב קצת

Dr-XP

New member
תודה!

כמה שאלות: 1. מה רמת המסלול בנחל אלכסנדר? 2. כמה קצת אפשר לרכב במתחם הירקרק? תודה רבה. נ.ב. הטיילית אני רוכב שמה כל יום.. אני גר מולה.

talctalc

New member
המסלול של נחל אלכסנדר

רכיב ב100%. עברנו שם אפילו בטיול הלילה (כן כן...זה עם השירה בציבור) ואין שום בעיה. תחילתו סלולה וסופו דרך עפר קלה לרכיבה. זה מסלול קלאסי לרוכב מתחיל וצלמות נוטריות עם קרציות באוזן (בקיצור זו הזדמנות לראות קצת משוכני הנחל וסביבתו)

Eyal Hershtik

New member
כמה פרטים ....

נחל אלכסנדר הינו מסלול קל טכני וקל פיזי ואין בעיה לרוכבו גם לרוכבים מתחילים . הכניסה אליו היא כ-300 מטר לערך אחרי קיבוץ מעברות ,שם יש לפנות שמאלה והמשיך עם הנחל כשהוא כל הזמן לשמאלך , לאחר מספר קילומטרים תגיע לגשר שם יש לפנות ימינה ומיד שמאלה והמשיך דרך גן הארועים שבמקום , מיד לאחר מכן ישנו עוד גשר שבו עוברת מסילת הרכבת שם יש להמשיך ימינה (במקביל למסילה) מרחק של 500 נטר לערך עד לחורשה ומשם לפנות שמאלה זהו ... מכאן נותר המשיך ישר עד למפגש עם הים בחוף בית ינאי . 2.המתחם הירקרק הוא ממש קטן אבל נחמד ואם אתה גר מול הטיילת אז זה גם לא רחוק תנסה ותראה .... ועוד משהו : את רכיבות הבוקר שלי שהמספר שלהם עומד כעת על 2 לשבוע אני רוכב במסלול שהצעתי לך בנחל אלכסנדר כך שאם בא לך לקום איזה יום ב-5:30 אתה מוזמן להצטרף אייל

למעלה