טיולים בארץ

טיול גשם ראשון

בסוף החודש - 25-27 לנובמבר אני מתכנן ללכת לטייל הייכן שהוא בארץ אני חושב על הכיוון של שיטפונות בדרום או סתאם טיול רטוב באיזור הצפון אשמח להצעות, שותפים/ות, מסלולים, עזרה או כול רעיון אחר שעולה לכם לראש. בתודה מראש אריה.

בשביל ישראל - טיול מס. 7

אנו קבוצת "בשביל ישראל", חובבי טבע וטיולים מכל קצוות הארץ, במסע רב שנתי לאורך שביל ישראל מדן לאילת. בשבוע הבא נצא לטיול מס. 7 מפוריה לארבל. למעוניינים להצטרף לקבוצה ניתן להרשם ולקבל פרטים באתר שלנו.

כמו כן אים אפשר

אני מחפש את הטיולים האנטי קלאסים מקומות שעוד לא הייתי בהם או מקומות שהייתי אך עכשיו ניתן לראות בדרך שונה מדובר גם בטיול של יומיים וחצי וצריך יותר מנחל עמוד אפשר עמוד + תוספות

jeshu

New member
פעם בצבא עשינו טיול קצר לבאניאס בחורף.הייתה שלכת יפה ומעט גשם ורוח. לא היו מטיילים נוספים.היה ממש מיוחד ועוד לא יצא לי לחזור על הנסיון הזה כמו שתכננתי. אשמח להצטרף. לחילופין - בשבת שעברה עברתי לגור במדרשת שדה בוקר ולשטפונות וחורף מדברי צריך להיות פה נחמד מאוד.

natyh

New member
טוב שמע

רצית קיבלת : דרך הבשמים משבטה לעבדת ראה אתר המדרשת שדה בוקר של חזי יצחק , שביל ישראל : מכפר גלעדי עד לכינרת . מים לים מנהריה דרך נחל כזיב לכינרת . בעקבות מבצע עובדה : תחזור על מסלול כיבוש הנגב לאום רשרש . ועכשיו תקפוץ לטיולים בארץ יש פורום כזה : ובקש מהם בעיקר מסאקרה וטל : לתת לך פירוט . נתי

yaniv be

New member
אחחח, הנגב..

שמע, אריה, יש כל כך הרבה מקומות מדהימים בנגב. אין ספור (!!!) מקומות מדהימים שכדאי מאוד להיות בהם. לך על הנגב, דבר עם בי"ס שדה חצבה, הם ימליצו לך על מסלולים מדהימים. הבעיה היחידה היא שטחי אש, קח בחשבון. קשה לטייל בנגב באמצע שבוע. חוץ מבנגב הצפוני, שם שטחי האש הם בסדר, חוץ מהשטח של הכור. בקיצור, תתקשר לביס"ש, ישמחו לעזור לך. ביס"ש חצבה - 08-6581576/46 בהצלחה!

למעלה