טיולון

twomm

New member
טיולון

העגלה של הקטנה ענקית והגענו למסקנה שאנחנו צריכים גם טיולון שיהיה באוטו או לנסיעה באוטובוס. הבעיה שלכל מה שראינו כאן יש ידיות נורא נמוכות וגם הקשירה לא נראית בטיחותית. למישהו יש המלצות על טיולון טוב? ץודה

G a l i 11

New member
תלוי כמה אתם רוצים להשקיע

ובת כמה הקטנה. נעם בן 15 חודשים ויש לנו את זה. הידיות לא נמוכות (טוב, אני לא ממש גבוהה, אז זה בטח עניין יחסי) והקשירה אחל'ה (חמש נקודות). אנחנו מאד, מאד מרוצים והוא משמש אותנו לכל צורך ועניין.

poli55

New member
שבת שלום לכולם

שלום רב כמה עולה בארה"ב הטיולון של מקלארן והאם כדאי להביא מארה"ב ומהיכן הכי כדאי לקנות בברכה ותודה מראש פולי 55

efrat100

New member
לנו יש את זה

TransportLite קניתי את זה עכשיו ב TOYSRUS ב- $40. אני נוסעת עם דניאל לארץ וצריכה עגלה קלה אבל שיש לה סל יחסית גדול. יש לי גם בבית עגלת מטריה קטנה, אבל הסל שלה פיצי והיא מאוד נמוכה וקשה לתמרן איתה.

efrat100

New member
ושכחתי

שמה שאני אהבתי בה זה שקל לתמרן איתה, יש לה מגש לאוכל לילדים שאפשר להוציא אותו אם לא רוצים, ואפשר להשכיב את העגלה אחורה (מה שלי היה חשוב כי אני הולכת להיות 4 שעות בשדה התעופה ב- 9 בלילה, ובטוח דניאל ירדם, אז אני רוצה שיהיה לו נוח יחסית). וגם יש לה מגש להורים לשים מפתחות וכל מיני פיצ'יפקס קטנים.

saritoosh22

New member
גם לנו הייתה כזו עגלה.

זוהי באמת עגלה מאוד נוחה גם לילד וגם לאמא והיא קלאסית לטיסות לארץ, היות והיא נכנסת בכל פגז' של כל מכונית, חיסרונות: נהרסת מאוד מהר, לא הכי נוחה לקיפול, צריך שתי ידיים ובכניסה למטוס עם תיקים וילד ביד זה לא הכי נוח. שרדה שתי טיסות לארץ וטיול בן 10 ימים בקליפורניה.

shir007

New member
בדיוק מה שרציתי לשאול..

כי היא נראית אחלה, אבל המחיר אומר שהיא לא תחזיק מעמד הרבה זמן. מה עוד שמאד חשוב לי פתיחה וסגירה עם יד אחת ואני מבינה שאין את זה כאן.

saritoosh22

New member
אני לא ממליצה על העגלה לנסיעה לארץ

במיוחד אם את לבד! מה שכן, בגלל המחיר הזול שלה יש לה ייתרון, כי אם היא נהרסת במהלך הטיסה לא סוף העולם. אישית, אני לא אקנה אותה שוב לבן, אני מחפשת אחרת.

bisty

New member
גם לנו יש מקלרן

את זאת ואנחנו מאוד מרוצים. עגלה קלה,נוחה,נשכבת 180 מעלות והכי חשוב - גלגלים גדולים. בדיעבד הייתי קונה אותה כעגלה ראשונה ויחידה במקום הגראקו בה השתמשנו פחות משנה. חיסרון יחיד - הסל לא מספיק גדול בשבילי...

womandl

New member
יכולה להמליץ לך מה לא לקנות.

לאחר שבועיים נקרע הרוכסן. רכשנו באנגליה וכבר היינו בארץ ,לכן לא החזרנו.

למעלה