טיולון בירושלים :)

When Pigs Fly

New member
טיולון בירושלים :)

שלום לכם, אז ככה לא הייתי מספר שנים בירושלים, בימים הקרובים אני מגיעה למספר שעות, חשבתי על טיול קטן, אשמח אם תעזרו לי מבחינת המסלול כי אני לא יודעת מה נמצא ליד מה, איפה כדאי לחנות בשביל להגיע לכל איזור
אז ככה, חשבתי כמובן לעבור בכותל, בעיר העתיקה, שוק מחנה יהודה ואם יהיה זמן גם לעבור בממילא\המדרחוב, בסופו של יום אני צריכה לסיים בגן סאקר (איפה חונים הכי קרוב וזול לגן?)
איפה יש גם את התצפית הכי שווה על ירשולים? שרואים את הר הבית והכל
והכיי חשוב, איפה החומוס הכי טוב? :)
אשמח לקצת הכוונה, תודה

When Pigs Fly

New member
מישהו?

תפשת מרובה לא תפשת

אם יש לך רק כמה שעות ממליצה לנצל את הקו של הרכבת הקלה ברחוב יפו.
חנו בבנייני האומה. ומשם אפשר עם הרכבת הקלה לנסוע אל העיר העתיקה (יש תחנת קלה בקצה רחוב יפו) לעשות סיבוב ואז ללכת דרך ממילא אל תחנת הרכבת הקלה חזרה (בצד של עיריית ירושלים) לנסוע אל שוק מחנה יהודה להסתובב ולאכול שם. משם לנסוע באוטובוס מאגריפס לכיוון תחנה מרכזית / בנייני האומה ולרדת הכי קרוב לגן סאקר.
חומוס הכי טוב? כל אחד וטעמו הוא. בשוק מחנה יהודה יש הרבה מקומות אוכל מכל הסוגים. חומוס ואוכל פתיליות תוכלו למצוא בשוק העירקי (כשנכנסים לשוק מרחוב יפו זה יוצא מצד ימין).
טיול נעים.

When Pigs Fly

New member
תודה רבה על התשובה!

אבל אנחנו מעדיפים להיות צמודים לאוטו ולא להסתמך על תחבורה ציבורית בגלל זה אני שואלת לגבי חניונים

אני עם אפרת בעניין זה

כי כל התנועה ברכב וחיפוש החניה יגזלו מכם זמן רב, וגם הרבה עצבים. זה הרבה יורת גרוע מלהסתמך על תחבורה ציבורית. כדאי לתכנן את היום שלכם במקומות סמוכים זה לזה ולמצות את שעות היום בטיולים ולא בהסתבכות על הכבישים.

למעלה