טיוטה היילקס 96 4X4

_casper

New member
נחשב לטוב ביותר בשטח

בעיקר בשטח טכני (מדרגות סלע וכו´). הטנדר די מיושן (מנוע דיזל חלש) והשילדה מאוד קשיחה, יתרון בשטח, לא ממש תענוג בכביש. טוב תעשה אם תחשוב לכיוון המגנום שמציע איכות חיים טובה בהרבה כמו נוחות נסיעה בשטח ובכביש ותא נוסעים מצוייד, המגנום גם מוצלח מאוד בשטח בזכות נעילת דפרנציאל מלאה וחשמלית לסרן האחורי (יתרון עצום בשטח טכני).הוא גם הכי יפה לדעתי... האיסוזו איפון הוא גם אופציה טובה מאוד. אולי תיתן יותר פרטים על התקציב שלך (חדש/משומש) והיעוד של האוטו (עבודה/רכב פנאי) ואז אני אוכל למקד את ההמלצות שלי.

ירוןז

New member
פרטים...

טוב זה רכב שישמש לשטח כמו גם כרכב משפחתי יש לנו כבר אחד 94 2X4 כך שאני מכיר אותו ויש לי הצעה לרכוש אחד 4X4 96 במחיר ממש יפה ובגלל זה השאלה הספציפית לרכב הנ"ל

_casper

New member
המשך עצה...

אם יש לך היזדמנות לעשות סיבוב על הרכב או על דומה לזה אז תישפוט בעצמך אם הוא מתאים לך.. השאלה מה זה "מחיר יפה" ?, ישנם הרבה רכבים כאלו בשוק כמו גם מגנומים ואיפונים ככה שבמצב השוק היום (אינתפאדה, מגדלי התאומים וכו´) יכול להיות שתוכל לקבל מחיר יפה גם על רכבים אחרים. בכל מקרה אם הרכב ישמש גם לשימוש משפחתי אז חשוב לציין שהטויוטה הכי צפוף מכולם והכי פחות נוח. כמו כן הוא נחשב לסוס עבודה מאוד אמין. אני הייתי הולך על המגנום או איפון, נראה לי שהם יותר מתאימים לך. איך שלא יהיה זה אתה שתיסע על האוטו כל יום ולא אני אז תעשה את השיקולים שלך, מקווה שעזרתי. אתה מוזמן לשאול עוד...

הקשב

אין על הטויוטה בכל מה שקשור לעבירות בשטח הוא מסוגל לשים בכיס כלים משופרים בהרבה ממנו מנסיון נכון שהמנוע הוא קצת עצל אבל הוא בהחלט מספק את הסחורה אם בכל זאת אתה מתעקש יש מקומות המאפשרים יבוא של המנוע עם מגדש הטורבו שאם אינני טועה בנפח 2.8 ליטר והוא כבר עצבני ישנם כמה כלים כאלה בארץ

gritzi

New member
"חמור" עבודה

ההילקס 4X4 הוא הטנדר שטח הכי טוב שקיים , נכון על הכביש הוא קופצני אך בשטח הוא מפצה על כך ובגדול. לא פעם ראיתי בעלי גיפים יקרים עומדים פעורי פה מול הביצועים של ההילקס בשטח. החסרונות העיקריים שלו זה מנוע חלש מאוד ( 78 כ"ס ) וקופצניות יתר ( ניתן לפתור ע"י החלפת קפיצים אחוריים ובולמים ) . אם הרכב טופל כיאות ולא עבר התעללות בשטח אז לא צפויות לך בעיות כלשהם .
- החלף את המושבים הקדמיים באלו של הדגם החדש הרבה יותר נוח.

itzik93

New member
טויוטה היילקס

רציתי לציין שבדגמים מסויימים של ההיילקס קיימת "מחלה" בצורת נזילה ממחזיר השמן של הסרן האחורי (בדגמי 2X4, צריך לבדוק לגבי ה 4X4) - לא משהו היסטרי, אבל אל תהיה מופתע אם יגידו לך שיש נזילות שם, צריך לשים לב שאין כאלה שנסעו בלי שמן ו"טחנו" את הסרן האחורי. איציק

ירוןז

New member
תודה לכולכם....

ולגבי המחיר ה"יפה" זהו טנדר שניקנה ממכרז של חברת חשמל במחיר ממש אטרקטיבי

למעלה