טיהור מים

שרון י

New member
טיהור מים

האם למישהו יש מידע לגבי מטהרי מים בריטה? האם השימוש בהם בטוח? אני שמעתי שהשימוש במטהרי מים עם פילטרים כימיים פוגם עם הזמן באיכות המים וצריך להחליף את הפילטר ממש מהר ולא כפי שממליץ היצרן שלא לדבר שהפילטר משמש מצע לחיידקים ולא מסנן אותם כראוי (ככה אמר לי מישהו ששמע הרצאה בנושא) במכון התקנים התקן שמקבל בריטה מאפשר לבן אדם לשתות את המים בלי למות..ככה נראה על פניו. בתודה שרון

אני באופן אישי לא מאמינה למטהר

המים בריטה. היו לי נסיונות אישיים עם מטהרי מים שונים. חצי שנה להחלפת פילטר זה המון זמן. מצטברים בפילטר חידקים ולא עשינו כלום. מה גם שהמטהר עולה בסביבות 16000 ש"ח ... לא יודעת מה לאמר. גם לגבי מים מינרלים יש לי השגות...הוציאו לי את כל הדברים הטובים מהמים. אני זקוקה למים זורמים= מים חיים. איך משיגים דבר כזה? מרתיחים מים ואוגרים בבקבוקים. מים הם מוליך אנרגטי, אז אם הם עומדים בתוך בקבוק ללא תזוזה הם לא מים חיים. מים ששותים אותם ככה סתם הם למעשה, במקום להכניס אנרגיה לגוף הם שוטפים את האנרגיה מהגוף החוצה דרך השתן. איך מחזירים להם חיות? מוזגים אותם מכוס לכוס שלוש פעמים לפחות. תאורית הזרימה וחיקוי תנועתם בטבע. מוסיפים להם כמה טיפות של מיץ לימון והרי לכם מים חיים. אז הנה חסכתי לכם 16000 ש"ח... בהצלחה

אם התכוונת לבריטה המיכל אז...

גם זה שטויות, יחד עם זאת שטויות יותר זולות. מה שהוא בסבירות המאה ש"ח. רק שאת הפחם צריך להחליף כל שלושה שבועות או שבועיים ולא כל חודש. צובר יופי חידקים. לדעתי הכי טוב להרתיח מים. איך מתמודדים עם אבנית בקומקום, שגם אותה צריך לנקות כל שבוע? קונים אבקת מלח לימון. מרתיחים מים כשחצי מיכל בגודל בקבוק תבלין מזוג אל המים הרותחים. אנו נראה בועות. ניתן לחומר להגיב 20 דקות וראו זה פלא... כל האבנית נעלמה מהקומקום החשמלי. נשאר רק לשפוך את המים ולשטוף את הקומקום במי ברז נניח פעמים שלוש. אין בשום אופן לשתות את התמצית כי זו חומצה. אז לא לשכוח את החומצה בתוך הקומקום. השאר הכל פשוט. מוזגים, מרתיחים, שופכים, שוטפים. בהצלחה.

../images/Emo9.gifתודה ורד שקראת את תשובותי../images/Emo6.gif

באמת מענין איך נושא טיהור המים קשור למודעות פנימית? אז ראשית אין כאן נכון או לא נכון, הכל נכון. בואי ננסה להבין זאת ביחד... שרון כתב מה שהוא? פנימיות אולי לדעתו הוא ההתעסקות אם מה שאנחנו שותים ומה שאנחנו אוכלים? והוא צודק... "פינו הוא רופאנו" אם נשמר במה שאנחנו אוכלים ושותים סביר להניח שלא נחלה במחלות של הדור. יתרה מכך, אם נשמור על טוהר המילה סביר להניח שגם לא נפגע באנשים סביבנו ולא נגרום להם צער ומחלות. אז לעניני טהור מים: מים מהווים 80% מגופנו. מים הם נשאי אנרגיה. מים מובילים גם חמצן מים= H2O ואם חשובה לנו בריאותנו כחלק משפור הנפש שלנו ושמירה על גופנו אז זה בהחלט המקום להעלות את נושא המים שכל כך הטריד את כותב ההודעה. אני מקווה שהארתי נתיב קצת אחר
יום טוב

למעלה