טיהור מים

פריגת

New member
טיהור מים

שלום לכולם! אני מעוניינת להתקין בביתי מתקן לטיהור מים, כזה שיש בו מים חמים וקרים. רק שאין לי מושג אלו מכשירים נחשבים לטובים ואלו לא, יש למישהו כאן המלצה למכשיר כדאי? אני מעדיפה מתקן אסתטי ויפה שיש על השיש, ולא משהו ענק. בתודה מראש העוזרים והעוזרות

maybesure

New member
רק תמי 4

אולי קצת יותר יקרים מאחרים (לא בטוח..) אבל שירות מעולה ומתקן מעולה.

oria04

New member
תמי 4

גם אני ממליץ מאוד. נוח אסתטי, ואיכות המים טובה

רוני1955

Active member
חבל על הכסף.

המים חמים כל הזמן, וזה עולה כסף. קומקום מרתיח את המים תוך 2 דקות, ועושה את זה מתי שרוצים. לחמם מים 24 שעות ביום, בזבוז. מים אפשר גם לשים במקרר, ואין צורך קרור נפרד למים, שגם עולה כסף. אם רוצים סינון, אפשר להרכיב פילטר על צינור ההזנה הראשי שנכנס הביתה. בכל מקרה, המים שמקבלים ממקורות הם מים מבוקרים ומטופלים. לגבי טעם המים, זה ענין של טעם.

maybesure

New member
תודה לך

ויתרתי מזמן על הקומקום המתמלא אבנית ודורש ניקוי אחת לכמה שבועות. תמי 4 לא מחמם מים כל היום, בהפסקות שימוש ארוכות כמו בלילה או כשנעדרים מן הבית הוא נכנס ל"תרדמת" ולא מחמם עד שמפעילים את כפתור החימום. חוסך לי את מקום בקבוקי המים המעצבנים במקרר. ניסינו פילטר על צינור ראשי, כל שבוע היה נסתם ולחץ המים היה ירוד ביותר - לא אפקטיבי במקומותינו. יצא לי יותר יקר להחליף פילטר כל שבוע מאשר לחמם/לקרר מים בתמי 4. איכות המים - לא היתי סומכת כלל מקורות, אבל עוד יותר לא על תחזוקת האינסטלציה של הרשות שלנו. במקרה אבי ז"ל עבד במחלקה טכנית עוד לפני הפרטת המים, כשעוד באמת עשו בדיקות פיקוח. רוב התבחינים פה נכשלו. המים היו מן הגרועים בארץ.

למעלה