טיהור החדר

LONLY flower

New member
טיהור החדר../images/Emo142.gif

שלום לכם
אני כבר המון זמן מרגישה אנרגיות בחדר שלי שמונעות ממני להירדם או בכלל להיות בחדר.. רציתי לשאול אם מישהו יכול להציע לי על דרך לטהר את החדר מהאנרגיות האלו... מודה מראש

LCA

New member
יש כל מיני דברים

יש קטורת הדלקת עלי מרווה נרות שטיפת החדר במי ים קריסטלים יש תפילות לטיהור החלפת מזוזה

LONLY flower

New member
תודה רבה קודם כל../images/Emo39.gif

בקשר לתפילות (משך את תשומת ליבי) אם תוכלי לפרט טיפה יותר או לקשר אותי לאנשהו אני מאוד אודה לך

דגנית

New member
מי שלמד רייקי שני, יכול לטהר

חדרים ואת עצמו.. בעזרת סמלי הרייקי.

טיהור הבית לשנה חדשה ../images/Emo82.gif

טיהור הבית לקראת השנה החדשה מאת מאיה קדם ראש השנה בפתח. זהו חג של התחדשות והתחלות חדשות. לחלקנו זוהי התחדשות לקראת נישואין, לידה, איחוד משפחתי וכניסה של אנרגיה חדשה לחיינו. בשביל להכניס לחיינו את האנרגיה החדשה לשנה החדשה אנו צריכים לנקות ולהשיל מעלינו דברים ישנים בכדי שיהיה מקום לאנרגיה החדשה להכנס. אז איך עושים זאת? - עם הרבה מוטיבציה ורצון להכנסת וקבלת דברים חדשים. נעשה נקיון בחדר השינה שלנו. למשל, נפנה בגדים שאנו כבר לא לובשים ונעלים שאנו כבר לא נועלים ומתחת למיטה נפנה חפצים שאין בהם שימוש. חדר הילדים - נפנה ממנו בגדים וצעצועים שאין בהם שימוש. נפנה מהמטבח כלים שאין בהם שימוש או כלים שנסדקו. נפנה קלטות ודיסקים שאין בהם שימוש. עכשיו נמסור את החפצים האלו למשפחה נזקקת או לתת לארגון שדואג לעשות טוב לאנשים אחרים. אז מה עשינו? - גם פינינו מקום לאנרגיה החדשה וגם עשינו עוד אנשים מאושרים ועם התחדשות עבורם. חשוב מאוד - כאשר עורכים טיהור, שלא יהיו ילדים מתחת לגיל 14 בבית. עכשיו כשיש מקום לאנרגיה החדשה להכנס, הבה ונעשה טיהור לבית: יש לשטוף את הבית, רצוי עם מי-ים או להוסיף לדלי השטיפה חופן של מלח ים. להכניס את מוצרי המזון לארון או לפחות שלא יהיו מוצרי מזון פתוחים. לסגור את דלת האמבטיה ואת דלת השירותים כי שם אנו לא עורכים טיהור. עכשיו נעשה מדיטציה כ-10 דקות ובה נעטוף את עצמנו במגן דוד ובאור גדול שיורד מלמעלה ביחד איתו וניכנס לשקט ולרוגע פנימי. מוכנים? מדליקים קטורת ומציירים על דלת הכניסה את סמל המגן-דוד ועוברים עם הקטורת בכל הבית חוץ מהשירותים והאמבטיה. בכניסה לבית נברך שיכנסו אנשים בעלי אנרגיה טובה ושפע. בחדרי השינה נברך לשינה רגועה, בריאות והרבה הרבה אהבה. את חדר העבודה נברך להצלחה, מזל, שפע כלכלי ותקשורת טובה. את המטבח נברך לשפע. את הסלון נברך שיתמלא תמיד בחברים, במשפחה והרבה שמחה. את פינת האוכל נברך שתמיד תהיה מלאה בשפע - שפע של אנשים, שפע של מזון ושפע של שמחה ובריאות. בכדי לגרש את האנרגיה השלילית, נעבור עם פעמונים או קערה טיבטית או כל חפץ שעושה רעש, כמו תוף מרים, או אפילו מחיאות כפיים, מהכניסה לבית ונמשיך לכל חדרי הבית חוץ מהשרותים והאמבטיה. מדליקים מרווה בתוך כלי חרס ועוברים מדלת הכניסה של הבית לכל אחד ואחד מחדרי הבית ומברכים את כל חדרי הבית. אנו מאחלים לכולכם שנה טובה, משופעת בברכה, בפרנסה, אושר, שמחה והרבה הרבה חברים טובים שזה לא פחות חשוב. http://www.rudy.org.il/NewYearCleansing.cfm

כוס חלב חם +

מזוזה(חדשה) + פרק מ"פרקי-אבות + ספורט לפני השינה( ואחרי מקלחת) יעשו תעבודה.

חומר לא טיבעי/עשן/כימי

זה כמו סיגריה רק בלי הניקוטין המחקרים מראים גם מטהראויר לא בריא וגם בשמים למיניהם אקונומיקה סבון ריצפה הכל סגולה למחלות - יהי רצון בריאות שלמה לכל עם ישראל-ושהמחלות שלנו יעברו לשונאי ישראל אמן!(נא להיב ב-אמן) אבל זה שיקול של המשתמש נכון שחלק מהדברים הם לכאורה הכרחיים אבל אני ממליץ לצמצם

IBP1

New member
רק כרגע ראיתי זאת....

מצטרף לבקשת ההסבר המלומד.

IBP1

New member
לא ידעתי שכמה עלי מרווה יבשים

מרוששים אדם .במיוחד אם ארצינו נתברכה בצמח זה.

א

דיברתי על קטורת ב זו היתה סוג של בדיחה ג לא רלוונטי להתייחס למה שאמרתי כי לא מומלץ בכלל לקנות קטורת שהרי היא הורגת שבת שלות

IBP1

New member
א.

הבנתי את הקוריוז שבדברייך. ב. מי קונה קטורת ? אני עושה מצמחים שאני נוהג ללקט . ג. מכיוון שיציאתי לשטח עבור ללקט לוקחת זמן ומשאבים גדולים יותר ,אני מעדיף שלקוחותיי יקנו בעצמם. ד. לא מכל אדם אני נוטל שכרי . ה. לרבות ,הדברים שאני עושה הם חינמים. ו. קיימים מקרים בהם אני נזקק לדברים קנויים ואו הוצאות מסויימות על רכישת כלים.

א

בנושא הקטורת לא דיברתי ספציפית אליך/עליך - אלא לכולם ("לא תעמוד על דם רעיך") ב שבת שלום ג שנה טובה

למעלה