טיהור בית

adi4adi

New member
טיהור בית

שלום לכולם. כולי תקווה שביום ראשון בשעה טובה אכנס לדירה חדשה. הדירה ריקה מריהוט ואני וחבר שלי נמלא אותה בדברים בעיקר חדשים. מבחינתנו זה סימן להרבה התחלות. גם שנעבור לגור יחד, גם דירה חדשה, ריהוט חדש חיים חדשים וכמובן, שנה חדשה בפתח. רציתי לשאול אםיש פעולות שכדאי לי לעשות על מנת לטהר את הבית מעין רעה (אם קיימת) או למנוע אותה. תודה למתייחסים.

טיהור הבית מעין רעה ואנרגיות שליליו

ט י ה ו ר ב ת י ם ישנם דרכים שונות לטיהור בתים. הדרך המודרנית והחדשה לעשות מדיטציה ובעזרת הדמיון להוריד פירמידה, כדור, מגן דוד, מחומש, או כל צורה אחרת של אור לבן ומטהר ולעטוף בו את הבית. ניתן לשבת במרכז הבית למשוך את האור מלמעלה או מלמטה, העיקר שבסיום האור יאפוף את כל הבית ויטהר אותו. אפשר לקנות מקלוני קטורת, עלי מרווה ריחנית, או בכור ולעבור סביב קירות הבית הפנימיים, ולבקש בשפה חופשית כי כל המזיקים והאנרגיות השליליות יעזבו את הבית ובמקומם יכנסו לבית אנרגיות חיוביות. יש כאלה המבקשים מהמדריכים הרוחניים שלהם לעזור להם בטיהור הבית. למסורתיים דרך נוספת וניתן לשלב אותה או חלקים ממנה עם הטקס המודרני החדש. הכלים וההגנות למטהר המסורתי בעבודתו. 1. המטהר/ת חייב לחגור חבל בעל ארבעה קשרים כפולים או ילבש ציצית או טלית. 2. חובה על המטהר לחגור סכין על לבושו. 3. לפני שהמטהר ניכנס לבית המטופל חובה לזרות מלח בכניסה לבית ולעבור מעליו פנימה. 4. על המטהר לקשור פעמונים ללבושו על מנת שיצלצלו בעת הטיהור. )מס' הפעמונים חייב להיות 1,  5 או 7 5. יקשור שרשרת לצווארו וידו מאבנים תכולות. 6. המטהר יחזיק עליו מזוזה כשרה שכתוב עליה שם שד"י. 7. כדאי להזיז את כל רהיטי הבית מהקירות ותוך כדי הטיהור צריך רק להחזירם. אופן הטיהור לפני התחלת הטיהור יאמר, המלאך הגואל אותי וגו',,,. ג"פ הנה לא ינום וגו',,,. ג"פ בן פורת יוסף וגו',,. ג"פ בשם ה' אלוקי ישראל מימיני מיכאל וגו',,. 8. לאחר שהבית נקי יעבור במטלית חדשה עם מי ים וירטיב את כל הבית. (ניתן לעשות זאת עם שפריצר). 9. יחמם גחלים על הגז ויבעירם. 10. יקרא שלושה פרקי תהילים לא', סח', צא'. להוסיף השבעה בשם שד"י לסילוק הרוחות והשדים. לאחר קריאת פרקי התהילים אסור לדבר. 11. יעבור המטהר סביב כל קירות הבית הפנימים כולל שרותים ובוידם, תוך כדי פזור מעט קטורת מעל הגחלים. 12. ארונות הבית חייבים להיות פתוחים, תריסי הבית חייבים להיות סגורים. 13. אם יש מישהו נוסף למטהר, חובה לנעוץ סיכה חדה בלבושו שהחוד שלה כלפי חוץ. או לציידו בסכין בעלת שפיץ חד. 14. ירשום על קירות הבית בעיפרון את השם צמרכ"ד.  תפילה לטיהור בית משביע אני עליכם בשם הגדול והקדוש שד"י, כל רוחין בישין וכל רוחין מסאבין,כל קרין וקרינה ואו מין תבע ותבעה, אשר תהיה כדמות איש או אישה או כדמות עוף מעופף ומרחף. הנמצאים באדמה או בקירות באוויר או בגגות במים או בצינורות ברפש או בארונות בכל שטח משטחי הבית בחומר במים או באוויר, שתסורו ותערקו ותברחו ותרחיקו מעל הבית הזה ומעל כל בני הבית הזה ולא יהיה לכם כח לשלוט או לפגוע, להזיק או להפחיד שום בר ישראל שבעולם ולא לבני הבית הזה, לא להם ולא לאורחיהם ולא לבאים אליהם לשלום בין ביום ובין בלילה בין בהקיץ ובין בחלום בין בבוקר בין בצהריים בין בחושך בין באור מהיום ולעולם. אמן נצח סלה ועד. גוזר ומשביע אני עליכם בשם הגדול והקדוש שד"י, כל רוחין בישין ומסאבין, צפרירין טהירין רמשיים שמימיים ארציים רוחניים עפריים תמימים. הנימצאים באדמה או בקירות באוויר או בגגות במים או בצינורות ברפש או בארונות בכל שטח משטחי הבית בחומר במים או באוויר, שתסורו ותערקו ותברחו ותרחיקו מעל הבית הזה ומעל כל בני הבית הזה ולא יהיה לכם כח לשלוט או לפגוע להזיק או להפחיד, שום בר ישראל שבעולם ולא לבני הבית הזה, לא להם ולא לאורחיהם ולא לבאים אליהם לשלום בין ביום ובין בלילה בין בהקיץ ובין בחלום בין בבוקר בין בצהריים בין בחושך בין באור מהיום ולעולם. אמן נצח סלה ועד. גוזר ומשביע אני עליכם בשם הגדול והקדוש שד"י, כל מין שד ושדה שדין ושדתין לילין ולילתין מזיק ומזיקין ועול ועילעולין ובילבולין. בכוח השם הגדול הקדוש שד"י, תסורו ותערקו ותברחו ותרחיקו מעל הבית הזה ומעל כל בני הבית הזה ולא יהיה לכם כוח לשלוט או לפגוע להזיק או להפחיד שום בר ישראל שבעולם ולא לבני הבית הזה, לא להם ולא לאורחיהם ולא לבאים אליהם לשלום בין ביום ובין בלילה בין בהקיץ ובין בחלום בין בבוקר בין בצהריים בין בחושך בין באור מהיום ולעולם. אמן נצח סלה ועד. ב ה צ ל ח ה מיקי שמריה

אהלן עדי, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אחרי הסיכום של מיקי
לא יודעת אם יש הרבה להוסיף מלבד ברוכה הבאה פה ב
וימבה בהצלחה לך.
שיהא זה סופ"ש קסום לכולנו

פטנט שלימדו אותי פעם וכמה פשוט ככה

עובד. כשנכנסים לבית ליתר בטחון מפני שליחה של אנרגיות שליליות מהשכנים או מהסביבה בכלל לתלות על הקיר מראה הפוכה. אז כמובן שצריך מראה קטנה שמדביקים לקיר ומצידה השני אפשר להדביק משהו נחמד או לצייר משהו אבל החלק המראתי של המראה מודבק לקיר. לפעמים מרגישים לא נוח מאחד האגפים של הדירה נניח הקיר שפונה למגרש חניה או אולי זה שגובל עם השכנה שושנה ואז מבקשים מזגג מראה קטנה בלי מסגרת (יותר נוח לתלות) ותולים במקום נוח על הקיר שפונה לאיזור הבעיתי. יש המהדרים ותולים את המראה ההפוכה על דלת הכניסה מבפנים, כדי לשלוח החוצה חזרה את כל האנרגיות השליליות שנשלחות לכיוון הבית. תשחקי עם זה, לי זה דווקא הרגיש מאד נעים ונוח בדירה הקודמת ובדירה הזו עוד לא הרגשתי צורך או שאולי אני יותר עצלה וסומכת על טיהורים קבועים של הדירה.

וואלה אהבתי יפית|לV|

ויחד עם זה... אני לא יודעת אם זה מסתדר לי, העניין של מראה על דלת הכניסה, משום שהמראה עלולה "לגרש" גם אנרגיות חיוביות הנכנסות הביתה. עם הקיר "הבעייתי" דווקא אין לי בעיה
אישית אני מעדיפה טיהורים קבועים של הבית, בכל מיני דרכים שחלקן הזכיר מיקי.

adi4adi

New member
תודה רבה לכולכם על העיצות

אני אשתדל ליישם כמה שיותר למרות שהדרך המסורתית נראית לי מסובכת מידי. בטח צריך למצוא מישהו שממש מתעסק בזה לא?

matal girl

New member
מומלץ בחום רב- נרות, קטורת

מי ים-ממלח ים בסופר, עלי מרווה וכן אבנים מגינות- אם תרצו בברכת ברוכים הנכנסים

memzi

New member
נסיון אישי

התחלתי לעבוד במשרד ממ"ד. שותפי לחדר אדם נחמד וחמים אך האוירה בחדר הייתה מתה , הרגשה של יאוש של שחור לבן . בסוף יומי הראשון החלטתי שאני צריך לטהר את החדר בכל דרך אפשרית . לקחתי נירות מביתי ופיזרתי אותם בחדר. מאז ועד היום ( חודשיים ) נר אחד לפחות ! דולק כשאני עובד פה . *מוסיקה: מוסיקה יכולה להראות כדבר שמפריע לעבוד . אמ פי שלוש מחובר לרמקולים מנגן לי מוסיקת עולם נונן סטופ (על חלש). *חלון: חלון פתוח אומר יותר חם המזגן לא עובד. יום כן יום לא , החלון פתוח . אנשים שנכנסים לחדר , לא מבינים וכל פעם שואלים אותי מה עשיתי , אורים כי טוב להם להיות פה ( בחדר) יושבים איתי צוחקים איתי ולא מבינים מדוע . ברור שזה על קצה המזלג , אך נסי לאמץ :מוסיקה, נירות ואויר נקי. לא בתור ברכה של התחלה וכל זה , יותר בשביל אורך חיים .

למעלה