טיגר נחסם!

טיגר נחסם!../images/Emo108.gif

סוף סוף! טיגר נחסם מהמשחק! עכשיו הרמה הכי גבוהה במשחקהיא רמה 161

karyn

New member
ברור לא ידעת? XD../images/Emo210.gif

אפילו הראו סרט ביוטוב שהוא עושה האקים -_-:

sapir aloud555

New member
אני מניחה ../images/Emo121.gif

שזה הקישור ואם זה כן הוידאו שמראה שהוא כן עושה האקים - לא נכון. רואים אותו נפגע מהמפלצות, וגם את סושי. יש שם האקר, הביגינר - הוא כנראה עשה את הVac, שניהם פשוט השתמשו בו. ואם כבר שחקנים ברמה גבוהה - KhinPriest נחסם [עוד בחור עם שחקנית בת]. >.>

ווינגז

New member
אני לא מצליחה להבין

מה יש לכולם נגדו או בעדו. מבחינתי זה סתם עוד שחקן, לטוב ולרע.

ובנוסף אומרים ש..../images/Emo189.gif../images/Emo182.gif

סושי וטייגר הם אותו אחד. ואם זה באמת אמיתי כי אתם יודעים שסושי זה בן אני ממש ממש בטוחה ששתיהם אקרים. =[

karyn

New member
אני יודעת שסושי זה כמה אנשים../images/Emo210.gif

ככה פרצו לה ומחקו אותה הם צירפו חבר אחד והוא מחק להם הכול אז יכול להיות שזה גם בן וגם בת

Wish Master13

New member
לא מדויק

יש את Craig מפורום סליפיווד שהוא שיחק בדמות של טייגר וסושי אבל הם לא שלו ובזמן האחרון הוא לא שיחק בהם. הוא מתחמק מלענות על מה קרה להם באמת אבל השמועה העיקרית היא שלסושי פרצו דרך ה Exploit באתר וכנראה היא מחקה את הדמות או ביקשה באן זמני וטייגר קיבל באן תמידי של NX Fraud וגם כאן כנראה קשור איזה האקר.

BlazePepper

New member
הפפפ טייגר לא האקר@ והוא הולך לחזור

קיי אז קודם כל הוא נחסם בערך 30 פעמים לפני הפעם הזאת ותמיד חזר... והוא לא האקר קודם כל כולם מלשינים עליו לGMs כי הם מקנאים בו, והחוקים של ה-GMs שאם עושים ריפורט למישהו יותר מ-50 פעם בערך הוא מורחק אחרי כמה פעמים שהרחיקו אותו הבינו שהוא לא באמת האקר, אבל אני מניח שאז התחילו לזייף תמונות בפוטו שהוא עושה האקים, ושוב היו לו הרחקות, ועוד סיפור אחד, שאנלא יודע אם הוא אמיתי או לא, שאבא שלו נפטר, אז הוא לא שיחק ונתן תאקוואנט שלו לחבר שלו, שהוא הפעיל תהאקים, ואז הוא שוב נחסם ושוב חזר Oo הממ ולגבי סו(ווו)שי, עוד סיפור שאנלא יודע אם הוא אמיתי הוא לא, מישו פרץ לה לאקוואנט, הדריפ לה את כל המסוס, ביזבז לה את כל הנקודות ניסיון שהיא חסכה לעבודה רביעית, ועוד כמה דברים... ואז שהיא חזרה וראתה את זה אז היא פשוט מחקה אותה וגם אם זה נכון וגם אם לא, ה-GM יעשו הכל כדי לנסות להוכיח שהם לא עשו כלום כי זה כאילו מוסיף "גאווה" למייפל גלובאל >_>

למעלה