טיגריס ,MARIK BIOS

טיגריס ,MARIK BIOS

בכוונתי לפנות לפורום משוב ולתת לכם משוב מצויין!!! זו לא התחנפות, אלא באמת רצון לומר לכם תודה ענקית על ההקשבה, על הפתיחות ועל המקום המוגן שאתם מספקים, לי בכל אופן נראה שבתחרות תפוז הזהב הקרובה אני אצביע עבורכם בקטגוריית תמיכה!!! אני שוקל גם לפנות למלאכים ברשת ולהסביר להם על הפעילות המבורכת שאתם עושים כאן. הסיבה לפרץ הנחמדות היא התשובות המקצועיות שאתם נוותנים מצד אחד ומצד שני שמירה על תרבות הדיון, למשל, צעיר בארון פנה לבנים בלבד וחטף מקלחת צוננת דווקא מאחד האדומים, הערתי לו על כך ובדרך הזכרתי לו ונזכרתי שאתם ורגישות הן צמד מילים נרדפות. המשיכו בפועלכם וחג שמח משיקולים שלא להכניס דברים לא ראויים לא צירפתי את הקישור להודעה שלי שם....

marik

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

תודה רבה על הברכות אבל חשוב לי לציין כמה דברים. אני ויוני היינו מלאכים ואנחנו מכירים את הרשת מקרוב. הפורום שלנו גם חברי כבוד בארגון הנוער הגאה. נכון להיום אני לא מלאך מפאת חוסר הזמן ואני חושב שגם טיגריס כבר לא. בכל אופן מלאכים בלבן נמצאים בקישורי הפורום המומלצים שלנו. לגבי הברכות, חשוב לציין שנשמח ותמיד אנחנו שמחים לקבל מחמאות וברכות, אבל לא בגלל זה אנחנו פה. חשוב לנו להמשיך ולהריץ את הפורום, לעזור ולייעץ ולהיות פה בשביל אלה שצריכים אותנו, ולא פה בגלל התודות, ולא בגלל הפרסים. תמיד זה נעים אבל לא את זה אנחנו מחפשים. ולגבי קישורים - מאוד חשוב להבהיר - אנחנו לא פורום דיקטטורי. כל קישור יתקבל בברכה, כל עוד לא יזיק לגולשים. יש מעט מאוד אתרים שאנחנו מונעים. 90% מהרשת תתקבל פה בברכה, בטח ובטח אם זה מתוך תפוז. אני בעד העשרת הידע של הגולשים, גם אם זה בהפניה אל מחוץ לפורום שלנו. אז בפעם הבאה, שים קישורים בכיף...
לסיום, באותה הזדמנות, חשוב לי לציין שאני ממש נהנה מההודעות שלך פה. אני פשוט *נהנה* לקרוא את ההודעות שלך. תודה רבה לך על העזרה שלך ועל ההשתתפות שלך בפורום. כל הכבוד והמון
אז נסיים בברכת חג שמח וכשר, חופש ובריאות.

bios

New member
תודה רבה, קיפי! ../images/Emo140.gif

חשוב לזכור שהפורום שלנו לא מורכב רק מאיתנו אלא גם ממגיבים שיש להם מה להגיד, כמוך! חג שמח!

../images/Emo88.gifקיפי יקר

לא כל כך היה לי נוח לראות את מה שהגדרת "מקלחת צוננת דווקא מאחד האדומים". האדום בפורום בנים בלבד נבחר משיקולים רבים מאד ואחד מהם ואולי המרכזי הוא הכנות שרבים מהבאים החדשים, ומהמשתתפים הקבועים בפורום , מעריכים. לעומתו, שאר המשתתפים וגם המנהלים ביניהם, שומרים על רגישות ולפעמים גם האדום שלנו שומר על רגישות. לבוא ולהכריז קבל עם ועדה ולתת את התמונה שבפורום בנים בלבד חדשים/מתלבטים מקבלים מקלחות צוננות ו/או לא נהנים מרמת הרגישות מאד מקוממת.

marik

New member
אפשר לקבל קישור?

שכולנו נקרא ונבין מה הלך שם? בכל מקרה אנחנו לא נקיים משפט צדק לפורום בנים בלבד. אני מכיר את המנהל שלהם והוא אחלה בן אדם וחבר טוב. ובכל מקום, כמו שגם פה לפעמים קורה, יש קצת מעידות. אנחנו לא נקטול את כל הפורום רק בגלל מקרה בודד. (אם בכלל) אבל תנו קישור לפחות... אני סקרן לדעת מה הלך שם

marik

New member
קראתי

גיבשתי לעצמי דעה. אני אשמור אותה לעצמי. זה אומר הכל, נדמה לי.

אוקי הייתה חסרה כאן את החלק שהתעדכן

שאת חילוקי הדעות בינינו פתרנו מעל דפי הפורום ואם זה אכן דרוש (ואכן ייתכן שכן), אני מתנצלעל התבטאותיי כלפיו... שים לב שבשרושור המקורי הוא אכן היה דין ודברים בינוינו ואכן הגענו לעמק השווה אם זה היה חסר(ודיי בצדק) אז אני מוסיף זאת כאן. שים לב שאתה נפגעת ממה שנאמר כאן, אני כ"חדש" רוצה להאמין שמדובר במקרה מקרי, אבל כן הטריד אותי ההתבטאויות הישירות שלו ייתכן שהן שפת דיבורו וכמו שהוא אמר הוא מדמה את העולם האמיתי . אבל עם התיקונים הנדרשים שבצעתי כעת בהודעתיי ועדכון בדברים שהיו שם,מטרידה אותי כיצד הסקת מהודעתי מהפרט אל הכלל? או שאולי אני עשיתי את זה בלא מתכוון? אם כך סליחה וקבל התנצלותי(כשקראתי תגובתך לא קראתי שוב את הודעתי, אם נפגעת ממנה שוב אני מתנצל)

marik

New member
זה לא אומר ש...

זה לא אומר שאתה מוותר על עניין המשוב, נכון? חחחח

רסקול

New member
קיפי הקיפוד

בפורום "בנים בלבד" שם המשחק הוא היעלבות ורגישות יתר של הכחולים והאדומים. הם מתקשים שם מאוד להתמודד עם "אחר" מכל סוג. רק אם אתה מתאים להם במאה אחוז תזכה להבנה. חריגים אאוט
עד כדי כך הגיעו הדברים, שבאחת ההתיחסויות שלי כאן לענין התשלום שלא יהיה של תפוז לבלוגרֶיהָ נכנס מנהל הפורום "לבנים בלבד" כינה אותי טרול, תקף אותי בלי בושה, כאן בפורום שהוא לא מנהל. ייאמר, שמנהל הפורום הנוכחי לא הפגין את הרגישות אותה אתה מברך ולא נזף במנהל-עמית. מעניין מה יעשו שניהם כשיגלו אותי מככב בפורום מנהלים לצדם, כאשר זה יקרה?
מחיקת ההודעה מאריק כפופה להחלטה שלך. אינני מתכונן לריב אתך על זה בשום צורה. חשוב לי בעיקר שתקרא את זה. קראת - מחקת, אחלה, קראת לא מחקת עוד יותר אחלה.

marik

New member
למה שאני אמחוק??

אתם מעליבים אותי... כאילו הנהגתי כאן משטר דיקטטורי. כל אחד מפרסם הודעה בה הוא מתייחס למחיקת ההודעות שלי. אני לא מוחק הודעות. ולא מחקתי כבר המוןןןןןן זמן. וכשאני מוחק זה רק עם סיבה מוצדקת. כל הסיבות רשומות בנהלי וכללי הפורום. רק מי שיעבור עליהם - תמחק הודעתו. בהודעה זו שכתבת כאן, לא עברת על שום חוק ושם כלל ושום נוהל. אין שום סיבה מוצדקת למחיקת ההודעה שלך. ולעניין ההודעה, אני לא נזפתי כי זה לא אתי. זה לא מקובל ולא נהוג לערוך משפט שדה בפורום בין מנהלים. זה גם משהו שחוזר על עצמו כל שבוע בעדכון למנהלים. אסור לנו לעשות את זה מבחינת תפוז, וגם אם היה מותר, לא הייתי עושה. הוא חבר טוב שלי. אני מכיר אותו. ואת מה שיש לי להגיד לו אמרתי לו כבר בפורום מנהלים. ודווקא תתפלא הייתי לצידך. אבל דברים צריכים להיאמר בטאקט ובצורה מכובדת, בצינורות המקובלים, באופן המתאים ובמקום המתאים. לגבי הצטרפותך לניהול בתפוז - אתה מוזמן להגיש מועמדות. אם תפוז ימצאו אותך מתאים - אשמח ויותר מאשמח לפגוש אותך פנים מול פנים בכנסים שלנו ובאירועים שלנו. וגם מנהל בנים בלבד ישמח - אני בטוח בזה. אין פה משהו אישי... ואל תנסה להפוך את זה לכזה. הוא לא מכיר אותך כדי שיהיה לו משהו אישי נגדך.

רסקול

New member
כאן הטעות שלך בענין מנהל

פורום לבנים בלבד, אצלו זה אישי, והוא השתמש בחסות שלך כדי לתקוף אותי אצלך בפורום, ואתה עברת על תקיפת גולש אצלך בפורום על ידי מנהל פורום אחר לסדר היום, מבלי אפילו לומר לי מילה אחת. וזה עוד פחות אתי מההגנה ההדדית שאתם מעניקים זה לזה בחסות "התקנון" עאלק, והטענה שלך שאני הופך את זה לאישי. אבל אתה מנהל הפורום, אתה קובע את סדריו ולשם שינוי אינך רואה בי סכנה לאנושות ולהומואיות בפרט.
|גאה|

marik

New member
רגע רגע

אני לא רואה בך עויין או אוייב אני מחבב אותך ואוהב את ההודעות שלך כאן אתה מבורך בפורום שלנו אני מתנצל אם נפגעת ממה שקרה אבל אני חוזר ואומר שוב שאת מה שהיה לי לעשות מולו - עשיתי בדרך שנראית לי נכונה. להזכירך, אתה עדיין לא מנהל את תפוז ולא קובע את סדריו. פעלתי בדרך המקובלת והמתבקשת על פי חוקי תפוז עליהם אני מחוייב. לגבי זה שלא אמרתי לך כלום - צודק. טעות. סליחה. באמת לא מתוך כוונות שליליות כלשהן.

למעלה