טיגון חוזר בשמן

yalyal

New member
טיגון חוזר בשמן

שמן קנולה - לאחר טיגון עמוק (שימוש ב-1 ליטר שמן) של צ'יפס, האם יש בעייה (בריאותית) לשמור השמן במיכל זכוכית סגור במקרר ולהשתמש בו שוב לטיגון צ'יפס.
 

shanipo

New member
טיגון חוזר בשמן

כל טיגון חוזר בשמן מוריד מאיכותו התזונתית אם גם השמן נשרף באחד הטיגונים אזי האיכות יורדת פלאים רני
 

adigreen

New member
אני סבור ששניים- שלושה טיגונים חוזרים אפשר

בלי בעייה. הייתי מקפיד לסנן את השמן כדי להימנע משאריות שרופות. דבר נוסף שיקטין את הפגיעה בשמן הוא תוספת חתיכת גזר לשמן בזמן הטיגון. זה ימנע מהשמן להגיע לטפ' בה הוא "נישרף". ממליץ לשמור בכלי זכוכית סגור. אני מניח שאין כוונה לשמור את השמן שבועות רבים שכן הוא יתחמצן בגלל חשיפתו לאוויר. הכוונה בעיקר למחזר כמויות גדולות (ציפס, פלאפל וכו')ולא שמן של שניצלים או קציצות. דבר נוסף ואחרון הוא להריח את השמן לפני השימוש הנוסף ולקבל החלטה לפי מבחן הריח. אלעד
 
למעלה