טיבט

koby329

New member
טיבט

רציתי לדעת איך מגיעים לטיבט, אני נוחת בדלהי ורוצה להגיע לקטמנדו ומשם לטיבט, איך עושים זאת?

Damnthiscow

New member
למיטב זכרוני

יש טיולים מאורגנים מקטמנדו לטיבט. אני משער שאתה רוצה לטייל לבד, אני חושב שיש בעיה עם ויזה לתקופה ממושכת, בכל מקרה כנס לסוכנות נסיעות בקטמנדו, יש בסביבות האלפיים כאלו, שאל שם, הם יעזרו. יש את הקומבינטור הישראלי התורן שמוציא טיולי ישראלים לטרקים, הוא בטוח יעזור לך, סויסא....

sela v

New member
נראה לי מסובך

להכנס לטיבט מנפאל לבד, ואני מאמין שאם תעשה את הויזה הסינית בארץ תוכל לברר את זה בשגרירות סין. אם אני לא טועה צריך אישור מיוחד להכנס לטיבט, אבל אם תקח סיור מאורגן מקטמנדו הם כבר ידאגו לאישורים. אח שלי שמטייל עכשיו באזור, ובסוף לא הגיע לטיבט יוכל בקרוב לענות על השאלה הזו, כי הוא תכנן לסע לטיבט, ואני מאמין שהוא בטח ידע.

ashmash

New member
few ways to get to Tibet

1. you can tak an organise tour from Katmandu, but you get permition for short period, and you spent a lot of time, just in the roads... anyway, after this trip, you can stay in Tibet, as long as your Visa is valid (if you're issue it in Nepal is for 30 days). 2. you can go to chengdu in Sichuan province, and take a flight. it cost 2,000 Yuan, only the flight and the permition... 3. go to north west of China, and have a tripby buses from there... 4. and I think also from Deqin, in Yunan province. anyway, for my opinion, there many tibetian towns in mainland china. I heard (haven't been in tibet) that Lahsa is full with chinise, and anyway, you spen a lot of money there, comparing to rest of west China.

koby329

New member
או קי

את המקומותך שציינת אני צריך לאתר, אבל אם ההגעה היא מהודו/קטמנדו-אילו דרכי הגעה יש משם? כמה זה יואן? תודה

koby329

New member
מישהו???

אולי מישהו היה שם לאחרונה? הבנתי שזה לא אמור להיות סיפור מסובך וניתן לארגון פשוט יחסית.

sela v

New member
בזמנו היה ניתן לעשות זאת מקטמנדו

בקבוצה מאורגנת אם אני לא טועה, אבל אין לי מושג איך זה היום. אם תצליח לקבל אי מייל של אחד מהסוכניות המארגנות טיולים מנפאל תוכל לפנות אליהם ולשאול אותם.

עמית22

New member
סוויסה

[email protected] 00-9771-4439752/4430259 לא מבטיח שזה עדיין עדכני. אם לא, אני בטוח שאפשר לשאול בחמ"ל משרד החוץ או בבית חב"ד קטמנדו, והם יוכלו לתת את העדכני.

sela v

New member
יש לי עוד אי מייל

של סוכנות סויסה, שמצאתי בפורום מתחרה [email protected] , וכתבתי ואכן קיבלתי כרגע תשובה מהם שהאי מייל נכון.

koby329

New member
תודה חברים

כתבתי להם, מחכה לתגובה. אם למישהו יש עוד פרטים/אנשי קשר אשמח לקבלם

koby329

New member
הם לא ענו לי....

למען האמת אני די לחוץ, צריך להחליט עד מחר אם לנסוע ונראה שאף אחד לא ממש מכיר....

sela v

New member
דווקא באי מייל שנתתי לך

ענו לי. הייתי מרים טלפון אם אתה לחוץ בזמן.

למעלה