טחינה

מלצeרית

New member
טחינה

אז איך עושים טחינה טעימה? אני לא רוצה כמות גדולה מדי. מה הם הכמויות...

pirge

New member
טחינה טעימה ומומלצת.../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif

ומעל לכל טחינה...כנסו...........ו pirge / בישול לילדים ו 17:07 | 11/12/05 מתכון לטחינה מעולה שאני מכינה. מאז שגילו לי על היוגורט בטחינה, יוצאת טחינה נפלאה. מתכון שלי: כוס וחצי טחינה גולמית =רצוי הטחינה הלבנה של היונה . כוס מים מיכל יוגורט - לא חובה.....אבל מומלץ בחום. 3-5 שיני שום חתוכות 4\\1 כוס מיץ לימון כפית שטוחה מלח מערבלים במג'ימקס\\בלנדר מוסיפים את הירק שבחרתם. חצי כוס כוסברה קצוצה\\פטרוזיליה. טועמים. מרגישים את הטעם של הלימון והשום? תוסיפו אם צריך. אוהבים צנובר? מטגנים כ-50 גרם על מחבת יבשה ומשחימים. נפלא, תהנו.

טחינה עם יוגורט?? ../images/Emo12.gif

מעניין לנסות. על כל פנים- ההגשה משגעת! גם אני קודם הכנתי טחינה. מלא שום, מלא פטרוזיליה וכוזברה והשארתי אותה די סמיכה. מירקם של חומוס. יצאה טובה
ושאלה: רק אני לא נפטרת מהטעם המריר של הטחינה? אפשר בכלל להיפטר ממנו בדרך כלשהי?

pirge

New member
רקדנית ,תנסי פעם עם יוגורט, גם לי

נראה הזוי...אבל הטעם מעודן ועכשיו אחרי שאמרת טעם מריר????זה הפתרון. טחינה היונה מאד מעודנת. אין לה טעם מריר. זו הטחינה שאת משתמשת? תכיני את הטחינה די רכה. לא סמיכה.......עם יותר מים ולימון.... במקרר היא תתייצב ותסמיך.

silvey

New member
טחינה נעשית מרה ככל שהיא פחות טריה

אני קונה את טחינת היונה משכם ב"חצי חינם" וכשהיא טריה מאוד היא טעימה בלי שום תוספות...ככה עם כפית!!! מלא בריאות...

אתיר

New member
מה אפשר במקום היוגורט?

לא בגלל שזה לא נראה , בגלל שאת הטחינה אנכחו אוכלים עם בשרי....

אנפה2

New member
תכניסי לטחינה חצי כפית סוכר.

גם לכבד קצוץ, וגם למרק, בשלנים מדופלמים ממליצים להכניס לכל תבשיל כפית סוכר. לנסות ולהיווכח. מומלץ.

גמני שמה קורט סוכר בכל תבשיל

בשרי או חלבי משנים וקצ יותר בעיקר כאשר אני משתמשת בעגבניות ואו ברסק עגבניות אפילו לטיגון שניצלים אני שמה במרינדה קורט סכור שבת שלום לילה טוב

למעלה