טחורים.

0 אור 0

New member
אם את בטוחה שזה טחורים

(כי עברת אבחון) אז יש כמה פתרונות נחמדים במאמרי הפורום הזה - נדמה לי שקרח זה הדבר שהכי עוזר לטחורים.

ה מוזה

New member
במילון תרופות שלנו

יש את העצות האלו: טחורים 1.לקצוץ בצל להוסיף דבש ולערבב .(טוב לגרון אבל גם לטחור). להניח על פד או צמר גפן כמות ולהניח על הטחורים כ 3 שעות. 2.לשתות כל בוקר 1 כפית שמן זית. מעבר להשגחה על התזונה ,האם יש גם עצירות ? הנה עוד עצות טבעיות לטיפול בטחורים עצמם פסיפלורה - חליטה של 4 גר' ברבע כוס מים, שטיפות וקומפרסים במקומות נגועים בעור, לטחורים רימונים - לשמן קליפות הרימון לטחורים יש למלא רבע צנצנת קליפות רימון ואת שאר הצנצנת למלא שמן זית. לחכות שבועיים. אחרי שבועיים השמן מוכן לשימוש – למרוח את המקום הפצוע אחרי יציאה ולפני השינה. למיטב ידיעתי יש גם רטיות הממליס [ מצמח הממליס] שניתן להניח על הטחור , הייתי מנסה דבש כי הוא ידוע כמרפא ומועיל תרגישי טוב

מלח אנגלי

אתמול יצא לי טחור קטן חיצוני ניגשתי לרופאה כירורגית והיא המליצה לשים בכוס מים שתי כפיות מלח אנגלי. להרטיב מידי פעם.

../images/Emo36.gifשירונטל 5../images/Emo26.gif

תשמע טוב טוב .................... תפוס את הטחור חזק ככל שאתה יכול , אני יודע זה כואב , חזק חזק ותחנוק אותו בעודו באיבו ,,,,,,,,,,, כמה פעמים כאלה והוא יעלם לך

chyuj

New member
טחורים

עם תגובה כזו אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות

מצטרפת, בעלת אותה בעיה (רפואית)

ובעלת דעה זהה לפתרון הבעיה. זה עובד ניסית זאת או מכרייך.

מלח אנגלי.

יצא לי טחור חיצוני קטן . הייתי אצל הרואה (כירורגית) והיא המליצה 2 כפיות מלח אנגלי לשים בכוס מים רותחים. ואחרי שזה יתקרר לטבול בפד גזה ולהרטיב מידי פעם.

למעלה