טחורים

harduf9

New member
לא, אבל אתר יפה מאוד.

מעבר לכך יש הרבה שיטות טבעיות מוצלחות לטיפול בטחורים ופיסורה. טיפול טוב יכלול תזונה, יכול לכלול תוספי תזונה וטיפול מקומי עם הנחיות להמשך השמירה על בריאות הגוף כי גם בעיה כמו טחורים היא בעיה של התנהגות כגון תזונה לא נכונה או לחץ וכו'. הטיפול המקומי הוא רק חלק קטן מהפתרון ואני די בטוח, אם כי לא יודע, שמה שלא נאמר באתר הוא החלק הלא מפתה של התזונה שצריך לשמור. בריאות שלמה גיא הרדוף

לקשמי

New member
ברור לי שצריך לשמור על תזונה

אבל היא רק שומרת שהמצב לא יהיה יותר גרוע. אני מחפשת פתרון לטחורים שכבר קיימים. רופאת המשפחה הפנתה אותי לכירורג ואני מאוד מפחדת מניתוח.

harduf9

New member
יש טיפול.

אני מניח שלכל אחד מן המטפלים פה יש טיפול לטחורים. רק צריך להגיע לאחד המטפלים ולעשות את הטיפול. אני עוד לא שלחתי אף אחד שסבל מטחורים או פיסורה לניתוח. תמיד יש מה לעשות במקרים האלו. בריאות שלמה גיא הרדוף

טאוֹ

New member
לא מדויק

תזונה עתירת סיבים, הקפדה על שתיית מים ופעילות גופנית - כל אלה יכולים להעלים טחורים בשלב ההתחלתי שלהם. בכל מקרה, אין סיבה למהר לניתוח; דיקור סיני, שיאצו שיטות אחרות יכולות לשפר את המצב עד לריפוי מלא, ללא כל התערבות כירורגית, גם במקרים של טחורים שכבר קיימים וכואבים ומדממים. זמן הטיפול משתנה בהתאם למצב, אבל הוא לא שונה מהותית מזמן הטיפול הכירורגי, ולכן לדעתי הבחירה בטיפול באמצעות רפואה משלימה היא נכונה יותר. בהצלחה ורפואה שלמה.

לקשמי

New member
תודה

אצלי הטחורים הם ממש לא בשלב התחלתי, הם קיימים כבר שנים רבות רק שעד עכשיו לא ידעתי שיש שיטות טיפול אחרות מלבד ניתוח שממנו חששתי ולכן הזנחתי את הנושא. מכיוון שאני מוגבלת כלכלית וקשה לי לממן טיפול אלטרנטיבי התעניינתי בשיטה שבאתר שבעצם מציעה טיפול עצמי, לפי מה שהבנתי. אני רק מקווה שהיא גם יעילה.

טאוֹ

New member
חבל לסבול

יש שיטות טיפול שיכולות לסייע, מוצר כזה או אחר אינו שיטת טיפול, והקישור המצורף הוא כרזת פרסומת למוצר המסוים ההוא. נדמה לי שאת נמצאת בפורום הזה לא מעט זמן, כך שאת וודאי יודעת שמוצרי פלא אינם יכולים להחליף טיפול אמיתי. טיפול עצמי הוא אפשרי - כבר הזכרתי זאת בהודעתי הקודמת. אך אם הטחורים אצלך הם ממש לא במצב ההתחלתי, לדברייך, את וודאי חווה סבל רב ואני בספק רב אם הוא יבוא על פתרונו בעקבות שימוש במוצר כזה או אחר, וגם הדברים שאת יכולה לעשות בעצמך רק יקלו על הסימפטומים. טיפול כירורגי דרך קופת חולים מן הסתם יעלה פחות מסדרת טיפולים אצל מטפל פרטי, אך למעט השיקול הכלכלי, האפשרות השניה עדיפה בעיניי מכל בחינה.

טאוֹ

New member
מילה נוספת, בקשר לכסף

המידע באתר הוא מגמתי, ואין זה מפתיע בהתחשב בכך שמדובר באתר מכירות לכל דבר: עלות קשירת טחורים מסתכמת בשקלים בודדים אם יש לך ביטוח רפואי, וניתן לבצע אותו במרפאת מומחים של קופת חולים. מחיר "ערכת הפורמולה" לא מצויין בבירור בשום מקום, אבל ניתן להסיק שהוא עולה כ-500 ש"ח אם לא יותר. עדיף טיפול אצל מטפל ברפואה סינית, שיאצו או שיטה אחרת - ולא אצל מוכרי פורמולות למיניהם. זו דעתי.

לקשמי

New member
אוקיי, תודה על התשובות

כאמור מה שהכי מפחיד אותי זה הניתוח והכאבים שמתלווים אליו וגם אחריו... מצד שני עוד לא הייתי אצל הכירורג ואני בעצם לא יודעת אם הוא ימליץ לי על ניתוח או שבהתחלה ימליץ על טיפולים אחרים. אז אני אלך אליו תחילה, אם הוא יגיד לי שצריך ניתוח אני אשקול טיפולים אחרים.

טאוֹ

New member
ניתוח הוא בדרך כלל המוצא האחרון

גם פרוקטולוגים לא ממהרים להמליץ על ניתוח; קשירת טחורים, למשל, היא פתרון מועדף גם בראייה מערבית, אם המצב מאפשר זאת. מצד שני, אם המצב לא מספיק חמור כדי לחייב ניתוח, סביר להניח שטיפול ברפואה משלימה יביא תוצאות מהר עוד יותר. אבל כמובן שאלה השיקולים שלך. בהצלחה בכל מה שתבחרי, ורפואה שלמה.

לקשמי

New member
תודה

חשבתי גם לפנות לטיפול ברפואה סינית דרך קופת חולים. אני יודעת שגם שם זה יעלה כסף אבל פחות מאשר במסגרת פרטית. אז אם מישהו פה במקרה מכיר מטפל ברפואה סינית שעובד עם קופ"ח כללית באזור המרכז אשמח להמלצות.

hal767

New member
לא נכון

טיפול תזונתי טבעוני אורגני הוא בסיס לריפוי הבעיה בדרך הטבעונית, גם אם היא בשלב מתקדם. ניתוח אינו ריפוי. אם לא תשני הרגלים לא טובים, הבעיה תחזור. אי אפשר לרפא בעיה או מחלה בלי שמסלקים את גורמיה.

אשכר

New member
אולי התכוונת: "זה לא תמיד נכון"? או

אולי "זה מיתוס נפוץ, אבל האמת קצת יותר מורכבת" או למשל "לפי השיטה שלי זה לא נכון" ויש גם את: "לדעתי זה לא נכון" והמעודן יותר: "לדעתי האישית זה לא מדויק" ואחרון חביב עם קצת סרקזם סמוי: "יש בזה משהו מן האמת, אבל..."

hal767

New member
אין צורך לפרשן אותי.

התכוונתי בדיוק למה שכתבתי. אינני זקוק לאסיסטנט שיעזור לי או ילמד אותי כיצד להשיב. תודה.

למעלה